Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tapasztaltatok babátoknál...

Tapasztaltatok babátoknál olyan mozgást, ami úgy tűnt, mint ha nem akaratlagos mozgás lett volna?

Figyelt kérdés
6hónapos kislányom néha úgy csapkod a kezeivel, mint ha nem is ő csinálná. Elég ijesztő. Néha úgy felpörög, jár keze-lába, rángatja a fejét, mint ha nemet intene. Ilyenkor olyan, mint ha nem tudna magáról. Pár másodperc az egész és utána mosolyog, de engem eléggé megijeszt. Nem tudom, szóljak orvosnak, védőnőnek? Baj lehet?
2009. jún. 24. 12:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem említsd meg a védőnönek
2009. jún. 24. 12:08
 2/2 anonim ***** válasza:
a fejletlen idegrendszernek köszönhetően vannak ilyen akaratlan rángások,és "idegeskedések".Nem volt semmi gond szüléskor? Esetleg nem koraszülött? Náluk gyakoribb,de mindenképp megemlíteném én is a védőnőnek (illetve meg is említettem,mert az én lányom is csinálja és ezt a választ kaptam.Mondjuk ő korababa.)
2009. jún. 24. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!