Hogy adjam be neki a gyógyszert?
Figyelt kérdés
3éves kisfiam korához képest nagyon okos,el lett magyarázva neki többször is hogy miért kell meginnia, de egyszerűen kihányja azt a kevés gyógyszert is amit nagy nehezen szinte úgy erőszakolunk bele,már a sirás keringet hisz kell neki az antibiotikum,iztől függetlenül,mert még a finomakat se tudjuk bele gyimálni még drasztikus módszerrel az orrbefogással sem,sehogy,kiöklendezi2013. nov. 19. 13:23
1/10 anonim válasza:
Esetleg lekvár,édesség,vagy amit nem kap sűrűn,de nagyon szeret,bár ha mindent kipróbáltál már akkor mégsem tudom :(
2/10 anonim válasza:
Beszéld meg az orvossal, hogy váltsatok antibiotikumot, van már több féle is. Lehet hogy a fiad jobban boldogulna egy kapszulával, amit le kell nyelni, mint a szuszpenzióval.
3/10 A kérdező kommentje:
igen,már mindent kipróbáltunk,és azért vagyok gondban,mert még az áttetsző gyógyszereknél nincs is nagy gond,mert azt belecsempészem kis szörpbe neki,és ha undorral is és nem is egyszerre ,de megissza,viszont ez az antibiotikum tejfehér,úgyhogy nemtudom mivel kéne beadjam neki
2013. nov. 19. 13:30
4/10 A kérdező kommentje:
köszi amúgy a válaszokat.a kapszulára is gondoltam már,de hacsak ne gyümölcs izű,tuti azt sem nyelné le
2013. nov. 19. 13:31
5/10 anonim válasza:
Hááááát, kislányom egy éves.Éppen most volt beteg,és kiskanálból kellett neki beadni a gyógyszert, teszem hozzá, nálunk is kihányta, mindig. Én a végén már úgy csináltam,hogy inkább nagyon pici adagokra elosztottam az egyszeri adagját, és rögtön utána teát adtam minden egyes kis adag után, hogy ne hánnya ki. Ez bejött. Igaz macaerásabb, de a lényeg,hogy benn maradjon az orvosság.
6/10 A kérdező kommentje:
próbáltam kisebb kávéskanállal ,rá kevés szörp amit imád,de már másodszorra megközeliteni sem tudtam vele a kanállal
2013. nov. 19. 13:41
7/10 anonim válasza:
ha tejfehér színű akkor egy kortynyi tejbe beletenni??Én kis feles pohárba szoktam és azt imádja a fiam ha abból ihat mint a nagyok!Esetleg fecskendővel beadni neki és rögtönm egitatni utánna valamivel?
8/10 anonim válasza:
uccsó vagyok,ahogy elküldtem rögtön leesett hogy antibiotikum kúra alatt nem javasolt a tejtermék fogyasztása,hmmm...de talán egy kortynyi nem a világ!
9/10 A kérdező kommentje:
Kedves uccsó,bár épp ezért is nem jó szemmel,de már a kakaóhoz folyamodtam,mert azt is imádja,belekevertem kevésbe de megérezte benne,és egyből ki is köpte,szinte öklendezve azt is,na azóta a kakaót is ellenőrzi,úgyhogy végképp nemtudom mit csináljak,mert csúnya foginygyulladása van
2013. nov. 19. 14:22
10/10 A kérdező kommentje:
Azért mindegyikőtök válaszát nagyon szépen köszi...
2013. nov. 19. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!