Hogyan adjam be a gyógyszert ha nem akarja bevenni másfél
éves babám?
Olyan nincs.Lehet drasztikus vagyok, de én befogtam az orrát ilyenkor.
A kúphoz összefogtam a lábát, és amit bent volt kicsit megemeltem a fenekét,kicsit összefogtam.
2010. ápr. 14. 20:11
2/12 A kérdező kommentje:
Én sem kesztyűs kézzel próbáltam. A kúpnál lefogtuk ketten is de addig rugdosott hogy kitolta és olyan erősen kűzd ellene, hogy lehetetlen. Az orrbefogóst én is csináltam de a vége az lett hogy majdnem megfulladt. Nem szívesen csinálnám mégegyszer.
próbáld meg mézzel, biztos rossz íze van a szirupnak. tegyél hozzá egy kis mézet.
2010. ápr. 14. 20:24
Sajnos nekünk is most aktuális ez a kérdés. A szirupot nekem sem sikerül beadni. Viszont a kúpot igen. Nyomd be neki és szorítsd össze a popsiját úgy fél percig, akkor már nem tudja kinyomni. A germicid-c kúp nagyon nagy, de a nurofen kúp tök vékony és kicsi, esetleg próbáld meg azzal!
Jobbulást! Remélem mi is hamar túl leszünk ezen a betegségen.
1,5 éves kislány anyukája
2010. ápr. 14. 20:26
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
A mézes nem lenne rossz én már pici csokival is próbálkoztam mert mindegy mi van a kanálban már fordul is el.
A kúp viszont tényleg nagyon vastag, akkor holnap veszek nurofent. Köszi!
6/12 A kérdező kommentje:
És jobbulást Nektek is!!!
Én is lázcsillapító kúp párti vagyok, és a nurofen tényleg kisebb, mint a germicid. Viszont köhögés ellen nincs kúp, így mi a rábeszélés módszerét választottuk. S két nap alatt be is jött. Annyit mondunk neki, hogy ez a finom gyógyszer, s ha beveszi, akkor meg fog gyógyulni, s nem kell az orrát porszívózni. Ez olyannyira bevált, hogy már az orrspraynél sem kell lefogni, hanem jön, behunyja a szemét, s tartja az orrát. Remélem, tényleg gyorsan elmúlik az orrfolyásos betegsége, mert nagyon fél az orrszívóporszívótól.
2010. ápr. 14. 20:46
Nurofenes fecskendővel.A legtutibb.Felszivom,és mindig nyomok a szájába egy kicsit.Ha ez ellen is tiltakozik lefektettem és a szájába nyomom.Garat reflex egyből leviszi.
2010. ápr. 14. 20:46
Csatlakozom az előttem szolohoz. Lányaim semmit nem veszenk be,bár a nagyot már ész érvekkel meg lehet győzni.Bármit bevállal csak kúpot ne adjak neki....
Nurphenes adagolo nálunk is bevált.
2010. ápr. 14. 22:02
Eszembe sem jut megpróbálni kanállal. Csak nurofen szuszpenzió adagolóval! Neked nincs ilyen fecskendő szerűd? Lefektetem a pelenkázóra, simán,adagonként benyomom a szájába, mikor kezdi a sirást és kinyitja! Ha be kell adni, nem szabad gatyázni!
2010. ápr. 14. 22:07
Kapcsolódó kérdések: