Lesz valami baja a babámnak ha napokig nem tudunk kimozdulni sétálni?
De kell a babakocsit cipelni, mivel Nekem nincs meitai-om, és ha jól látom, ezt a kérdést én tettem fel, nem pedig te, de mindegy is, elbeszélünk egymás füle mellett.
Kendőt lehet, hogy tudnék szerezni, ebben az esetben a kendősöket kérdezném, hogy 8-10 fokban hogyan öltöztessek fel egy 3 hós babát, hogy ne fázzon meg?
Kendőm is van, nem csak mei tai-om (ha érdekel a válaszom).
Lényeg, hogy nem kell olyan melegen öltöztetni, mintha babakocsiban vinnéd mivel a tested pluszban melegíti őt és téged is, tehát rád sem kell annyi ruha.
teljesen megértelek, hogy a kilencedikről nem szeretnél babakocsitól mindenestől lemászkálni sétálni (lefele még megy, de felfelé...?!) még ha lenne hordozód is..
Szerintem semmi baja nem lesz, játszatok sokat és felöltöztetve az egyik szobában nyisd rá az ablakot. Ő még kicsi, a sétában úgysem a nézelődést szereti, hanem a levegőzést, esetleg a babakocsi ringatást :)
Köszönöm az ötleteket, a tárolós megoldás nagyon jó lenne, csak pár éve ellopták onnan a lelakatolt biciklinket, annak ellenére, hogy a lépcsőházba elvileg csak a lakók tudnak bejönni, így kicsit félve tenném be a babakocsinkat (ami ugyan nem fullextrás félmilliós kocsi, de nekünk sokba került)
Valószínűleg a "benti sétát" fogom választani, aztán hétvégén ha lesz segítségem is, akkor jóó nagyokat sétálunk majd, bepótolva az eheti kimaradást:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!