Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lesz valami baja a babámnak...

Lesz valami baja a babámnak ha napokig nem tudunk kimozdulni sétálni?

Figyelt kérdés
Sajnos 4 napig nem tudunk kimenni a következő héten, ugye ezzel nem okozok semmi bajt? 3 hós baba
2013. nov. 17. 20:09
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

De kell a babakocsit cipelni, mivel Nekem nincs meitai-om, és ha jól látom, ezt a kérdést én tettem fel, nem pedig te, de mindegy is, elbeszélünk egymás füle mellett.

Kendőt lehet, hogy tudnék szerezni, ebben az esetben a kendősöket kérdezném, hogy 8-10 fokban hogyan öltöztessek fel egy 3 hós babát, hogy ne fázzon meg?

2013. nov. 17. 21:06
 12/21 anonim ***** válasza:
22%

Kendőm is van, nem csak mei tai-om (ha érdekel a válaszom).

Lényeg, hogy nem kell olyan melegen öltöztetni, mintha babakocsiban vinnéd mivel a tested pluszban melegíti őt és téged is, tehát rád sem kell annyi ruha.

2013. nov. 17. 21:12
 13/21 anonim ***** válasza:
86%
Esetleg nem tudod még akkor levinni a babakocsit amikor működik a lift , és valami zárt tárolóban tartani ebben a 4 napban? és akkor csak hordozóval kellene le/felvinni a babát.
2013. nov. 17. 21:20
 14/21 anonim ***** válasza:
Ez a tárolós nagyon jó ötlet. Ha pl nincs pincétek vagy egyéb ilyen hely ahova tudnátok zárni, én simán megkérnem az egyik szomszédot h abba a pár napba elhelyezhesd a kocsit. Biztos megértené a dolgot h miért lenne rá szükséged.
2013. nov. 17. 21:27
 15/21 anonim ***** válasza:
77%
Én ablaknál levegőztetném, azért a 9. emelet nem alacsony. 3.-4. emeletre én is simán felsétálok, de 9. az sok, főleg babát cipelve. De lakásban levegőzni mitől más, mint lent?
2013. nov. 17. 21:30
 16/21 anonim ***** válasza:
35%
Ha van autós hordozód abba is leviheted, vagy a kezedbe. ha boltba kell menned vagy ne adj isten dokihoz, akkor is meg kell tudnod oldani.
2013. nov. 17. 21:40
 17/21 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem meg az ég világon semmi baja nem lesz 4 naptól, ha rendesen szellőztetsz. Nem kell mindenáron levinni, vagy itt egyesek egy esetleges több napig tartó erős szél + szakadó eső + rohadt hideg kombónál is leviszik? Jézusom...
2013. nov. 18. 08:31
 18/21 anonim ***** válasza:
53%

teljesen megértelek, hogy a kilencedikről nem szeretnél babakocsitól mindenestől lemászkálni sétálni (lefele még megy, de felfelé...?!) még ha lenne hordozód is..

Szerintem semmi baja nem lesz, játszatok sokat és felöltöztetve az egyik szobában nyisd rá az ablakot. Ő még kicsi, a sétában úgysem a nézelődést szereti, hanem a levegőzést, esetleg a babakocsi ringatást :)

2013. nov. 18. 09:22
 19/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ötleteket, a tárolós megoldás nagyon jó lenne, csak pár éve ellopták onnan a lelakatolt biciklinket, annak ellenére, hogy a lépcsőházba elvileg csak a lakók tudnak bejönni, így kicsit félve tenném be a babakocsinkat (ami ugyan nem fullextrás félmilliós kocsi, de nekünk sokba került)

Valószínűleg a "benti sétát" fogom választani, aztán hétvégén ha lesz segítségem is, akkor jóó nagyokat sétálunk majd, bepótolva az eheti kimaradást:/

2013. nov. 18. 09:22
 20/21 A kérdező kommentje:
Hülye vagyok, hétvégén Elvileg már lesz lift, szóval még segítség sem kell...
2013. nov. 18. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!