Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos babámnak mindegy...

3 hónapos babámnak mindegy milyen rágókát veszek?

Figyelt kérdés

Nagyon rágja már az öklét, esedékes neki egy rágóka. De mindegy hogy milyet veszek? Pl anyagra vagy formára van valami "szabály", hogy ez jobb vagy az jobb? Egyébként én csak egyfélét "ismerek", ami kéz alakú.

Milyet vegyek? Ti milyet vettetek?

Köszönöm.

2013. nov. 8. 16:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Tulajdonképp mindegy. A kéz alakú rücskös, jól tudja vele dörzsölni az ínyét. Ez más formában is kapható. Érdemes egy hűtős rágókát is beszerezni, mert ha nagyon fogzik és egy picit a fagyasztóba teszed nagyon jól lehűti az ínyét.
2013. nov. 8. 16:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez a kéz alakú ez hűtős? Ezt is be lehet tenni a hűtőbe?
2013. nov. 8. 16:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Elnézést hogy belekotyogok,de nekem a gyógyszerész mondta amikor mentem venni a Dentinox gélt a kisfiamnak,hogy a rágókát NE TEGYEM HŰTŐBE,mert elfagyassza a fogcsírákat a hideg!!

Fél éves fiú anyukája

2013. nov. 8. 19:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Az enyém a fa rágókákat szerette. Lehet kapni olyat, ami jó minőségű, semmilyen káros anyagot, festéket nem tartalmaz.
2013. nov. 9. 15:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Szinte teljesen mindegy, úgyis majd a babád dönti el, melyiket szereti jobban. Legyen jó színes, feltűnő, kontrasztos színekkel, rücskös felületű.

A szomszédunk babája torokgyulladást kapott a hűtős rágókától, úgyhogy csak mértékkel tedd a hűtőbe. Én például nem tettem, mert nem volt rá szükség, csak egy kicsit volt nyűgös fogzáskor. De ez nektek még odébb van.

2013. nov. 11. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!