Hagyjam ha elvan? 7 hetes kisbabám nagyon jól elvan a kiságyában, nézegeti a forgós-zenélőkét, gagyog, vigyorog, majd ha elfárad elalszik.
EGyáltalán ne legyen lelkifurdallásod tőle. Legyél büszke a babádra, hogy ilyen önálló. Szerintem teljesen ok, hogy néha bemész hozzá beszélgetni. Amíg nem sír, addig jó neki úgy.
Gyógyulj meg!
Te most panaszkodsz vagy dicsekszel????!!!! :-))))
Szerintem, amíg nem nyöszörög, nem sír, addig jól érzi magát. Ha meggyógyultál, akkor úgyis felveszed majd, mert nem csak a baba vágyik az anya ölelésére, hanem az anya is vágyik arra, hogy a baba a nyakába szuszogjon! :-))
Meg ha nem veszed fel most, hogy beteg vagy, azért tisztes távolságból még beszélhetsz hozzá, énekelhetsz, dúdolhatsz neki, hogy érezze a közelséged.
Jesszus, ilyen létezik?!
Örülj neki és használd ki az időt!
A lányom is ilyen volt. Volt olyan, hogy amikor felvettem nyöszörgött, mert nem nézheti így az egyik képet a kiságy oldalán annyira elvolt. Volt, hogy úgy éreztem, ha csak 3 óránként megjelennék szoptatni neki az is "elég" lenne. Akkor kicsit "megrémültem". De mindig volt rá alkalom, hogy énekeljek, mondókázzak. Figyelni kell mikor igényli.
Már 7 hónapos, nagyon érdeklődő, mindenre, mindenkire figyel, minden érdekli. Van időszak amikor teljesen elvan egyedül, rám se hederít, de utána amikor kellek, akkor ott kell lennem, el sem mehetek mellőle.
Ne legyen lelkiismeret-furdalásod. Most már én is tudom, hogy felesleges. A babák mindig tudják mire van szükségük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!