Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Télen hogy oldjátok meg a...

Télen hogy oldjátok meg a bevásárlást?

Figyelt kérdés
Most lesz a első telünk 9 hónapos kisfiammal autónk nincs, eddig sétálva babakocsval jártunk bevásárolni, érdekelne ki, hogy oldotta meg a vásárlást ha bejöttek a nagy hidegek?
2013. nov. 17. 15:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem decemberi a nagyobbik. Egyértelmű volt, hogy én nem járok boltba (nem volt még jogsim akkor), így a férjem kapott mindenre kiterjedő listát, hetente 1x bevásárolt. Nálunk csak 1 ABC van gyalog elérhető (1 órán belül), de az borzasztó drága, így oda nem járok. Most, hogy nagyobbak a gyerekek, most is csak hetente 1x járunk vásárolni, kenyeret sütök, esetleg a férjem vesz hazafelé.

Múlt decemberben a kicsi fél éves volt, jól felöltöztettem, aztán mentünk mászkálni, mert a nagy meg igényli a délelőtti sétákat.

2013. nov. 17. 19:08
 12/14 anonim ***** válasza:
És ott a házhozszállítós Tesco.
2013. nov. 17. 19:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Én is a Tesco házhozszállítását akartam pont ajánlani, mint az utolsó. A nagyobb bevásárlásokat mi így intézzük, roppant kényelmes, egyik nap megrendeli az ember a dolgokat, másnap ki is hozzák, nem is olyan drága a szolgáltatás díja.

Persze ez csak a nagybevásárlásra vonatkozik nálunk, a mindennapi élelmiszereket "élőben" vesszük meg, jól felöltöztetem a lányom, aztán mehet a menet. A boltban mindig kitakarom, hogy ne melegedjen be míg vásárolunk.

2013. nov. 17. 20:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Az én fiam nyáron született. Télen jól felöltöztettem, betakartam, aztán irány a piac. Jobban szerettem oda járni, mint boltba, mert ott annyira meleg volt, hiába csomagoltam ki a babát, mindig megizzadt, és úgy sokkal könnyebben megfázik. Télen is nyugodtan kiviheted, sőt ki is kell vinned, mert kell a friss levegő. Na persze nem hóviharban, de az elég ritka. Csak bátran, ha jól felöltözteted, nem lesz baja. Rétegesen öltöztesd, mert a rétegek közti levegő is szigetel.
2013. nov. 17. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!