Télen hogy oldjátok meg a bevásárlást?
ugyanúgy mint nyáron. nekem télen született a babám, 3 hetes korától mentünk minden nap közértbe és pékségbe.
nagybevásárlásra 3-4 hetente jártunk, eleinte a nagyszülők átjöttek addig hozzánk míg mi elmentünk, olyan fél éves korától meg jött velünk. mondjuk férjemnek volt akkor is autója, így a nagybevásárlást autóval intéztük.
aztán később én is vettem egy nagyon olcsó, kicsi autót, na azóta nagyon könnyű, bár a napi bevásárlást így is gyalog oldjuk meg télen-nyáron, ennyi séta kell :)
Mint nyáron!
Nem értem a kérdést!?
Nap mint nap viszem hozom a nagyot az oviba, a pici is jön velem, nincs kivel itthon hagyni, 5 hónapos.
Overál a rugira, az oviban míg a nagyot öltöztetem a picinek lehúzom a sapiját, az overálját kicipzároztam, ne süljön meg.
Szóval naponta 2x ha esik, ha fagy, ha fúj a szél, menni kell az oviba, de még boltba is megyünk az ovi után kenyérért, ott ugyan úgy kicsit levetkeztetem.
Télen felöltözteted a gyereket, beteszed a bababkocsiba és mentek bevásárolni.
A gyereknek semmi baja sincs, ha télen is kimégy vele a lakásból, söt sokkal kevésbé lesz beteges. Mellesleg ha dolgozni járnál és a gyereket bölcsödébe/óvodába kellene vinni, akkor is problémáznál?
A fiam fél éves volt az első télen, de ugyanúgy jártunk sétálni, és bevásárolni is.
Ha valamiért a tescoba szerettem volna menni (kb. egy óra sétára van), és tényleg nagyon hideg volt, akkor megvártam, míg a férjem este (7körül) hazajött, és utána kimentem biciklivel, vagy néha ő hozta haza hazafeléjövet, amit kellett.
De ide a közeli boltokba, amik kb. 10 percre vannak gyalog (lidl, coop, spar..), simán elmentünk napközben gyalog. Nekem annyiból könnyebb helyzetem van, hogy nem kell minden nap pékáruért szaladgálnom, mert a férjem pékségben dolgozik, és onnan hozza minden nap a frisset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!