Hogyan lehet, hogy ennyit eszik és mégis hízik?
Figyelt kérdés
Lányom 7,5 hónapos. Szerintem nagyon keveset eszik. Szépen hízik, de én mégis aggódom.
így néz ki egy napja:
reggel kb 9körül: 130-150ml tápszer
ebéd kb 12-13 között: félüveg bébikaja, ritkán megeszik 1-et
délután 2x eszik. kb 3órakor és 5körül, kevés gyümit 3kor, 5-kor pedig fél adag tejpép.
Vacsira megeszik 180ml tápszer
Nem kevés ez egy ennyi idős babának?
2460gr volt születésekor, most kb 7,5kg
2009. nov. 18. 12:50
1/3 anonim válasza:
A felnőtteknek is különböző az anyagcseréje. A férjem kb. háromszor annyit eszik mint én, mégse hízik, ha én annyit ennék, akkor már legurulnék a lépcsőn.
Ha szépen fejlődik, hízik, nem éhes, akkor neki ennyi elég.
2/3 anonim válasza:
Az enyém is ennyit eszik, de nem is hízik csak nagyon keveset. :( Most 3 hónap alatt 80dkg-ot, 7300g.
9 hónapos kislány.
3/3 A kérdező kommentje:
Ő hízik, de nem sokat. A védőnő szerint ez elég. Én főként a tápi miatt aggódom, mert neki még naponta min. 500ml meg kellene ennie, de jó ha a felét megeszi. Eddig letudtuk még tejpéppel, de már azt sem adhatom neki mert tejallergiás-gyanús így "betiltották" az ilyeneket:(
2009. nov. 18. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!