Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, édesanyák, mi a...

Anyukák, édesanyák, mi a helyes a babának? Magyarázat lentebb.

Figyelt kérdés

Van egy kisgyerek, akit mióta hazahozták a kórházból,minden nap visznek levegőre. De nem csupán a szép tavaszi/nyári időben, hanem amikor köd van, esik a hó és szélvihar van, és mínuszok. De akkor is, mikor 35 fok felett van nyáron, a déli hőségben is.

Még késő este is, azaz télen este 10-kor is kint van az udvaron. Ilyenkor már nem aludnia kellene ????

Szerintem igenis szüksége van a hideg levegőre is télen, mert akkor tiszta igazán a levegő, de hogy órási szél-hóviharban mínuszokban elvinni babakocsiban nem 5 percre, hanem 40-50 percre.....!!!

Mi a véleményetek???

2013. nov. 15. 19:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Te ezt honnan látod? Még tél sincsen,nem hogy hó.Délben nyáron nyilván nem vinném ki,sem szélviharban,minden másban simán ki lehet vinni felöltöztetve.
2013. nov. 16. 08:18
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Izlandon és Svédországban/Norvégiában szedtem magamra a tapasztalatot, hogy csak itthon nincsenek órákat az anyukák 10 fok alatt a szabadban a babákkal. Ott a korai fekvés sem divat (mármint azokon a helyeken, ahol én jártam). A gyerekre vízálló ruha, réteges öltözet, és mehet. Mind olyan, mint a makk. Komolyan, 1 hetestől 6 évesig, esőben, hóban, fagyban, nappal, este, simán mennek.
2013. nov. 16. 15:30
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

11-es kérdésére: az elmúlt 2 év alatt volt már hó és tél, szélvihar és hóvihar is, sőt 35 fok feletti hőség is, sőt uv riasztás is.

Nem avatkozom bele, hogy ki hogyan neveli a gyerekét, dehogy szólok a szülőknek, csupán más édesanyák véleményére is kíváncsi voltam, mert furcsállottam, hogy este 10-kor is tologatják az utcán évszaktól függetlenül, amikor már senki sem járkál az utcán.

Véleményem szerint kruppos lehet a kicsi, mert "furcsán sír és sírt ", de ezt más szülőtől hallottam, aki közvetlenül hallotta, hogyan sír.

2013. nov. 16. 16:45
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha kruppos akkor lehet azért tologatják este mert a kruppra jó a hideg száraz levegő. Egyébként mag inkább legyen kint mint hogy a 4 fal között penészedjen a gyerek.
2013. nov. 17. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!