Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nektek is síros a babátok,...

Nektek is síros a babátok, annyira hogy semmit nem tudtok tőle dolgozni a házban, néha még a kezetekben is sír?

Figyelt kérdés

Én babám 2 hónapos lesz és elég szétszórtan alszik, gyakran felébred és csak sír,egyszer sem aludta még végig a 3 óra hosszát.

Sem éjjel sem nappal.

Állandóan a kezemben kell hogy legyen , mert ha nem akkor sír és fél percenként rohanhatok a kiságyhoz mert kipottyant a szájából a cumi és nem jó a kiságy mellett ácsorogni óra hosszákig addig amíg el nem alszik.

Kézben tartom 2 óra hosszát mire alszik 20 percet akkor leteszem.

Csak a babakocsiban van el , ott sem alszik végig de csendben van mert ringatva van a segge alatt a kocsi ha felébred.

Olyan nyűgös mostanában nem tudok ki igazodni rajta, nem tudom mikor mi baja van, az etetésnél is az órát nézem hogy mikor van ott az ideje kb.

Pedig egész nap csak én vagyok vele.

Nagyon nehezen oldom meg a háztartást, amikor alkalmam van rá és lehetőleg igyekszem nem nagy rendetlenséget hagyni magam után.

Hordozó kendőm nincs, félek felszokik és több éves koráig fenn lenne.

Ő olyan baba hogy képes azért is sírni mert csuklik.

Hatalmas baba 6 kg.

Jövőhéten megyünk hasi ultrahangra, félek nem e szervi elváltozás miatt ilyen nyűgös.

2013. nov. 15. 09:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a legtöbb kisbabával így van. Kevés az a baba, aki csak eszik és alszik ennyi idősen. A kislányom is ilyen baba volt, és mivel első baba, és senki nem tudott tanáccsal segíteni, azt hittem, a mi készülékünkben van a hiba. Aztán utánaolvastam, mert hát az ember kap egy -két poroszos tanácsolt a csecsemővel kapcsolatban innen-onnan, de érzi ösztönösen, ha sír, akkor bizony fel kell venni a Picit! Hát felvettem, és le se tettem, és a háztartásra magasból ettem. Apránként amit tudtam, elvégeztem, de nem volt sem nagytakarítás, és többfogásos mindennap friss étel. Végül is a babát nem azért vállaltam, hogy Ő szenvedje meg a hiányt, míg én takarítok/főzők (a napirend, nálunk is eléggé drasztikus volt, volt benne valami ritmus, de előre sosem tudtam kiszámolni, hogy alakul a nap, így a házimunkát sem tudtam előre programozni). És elmúlik ez az idő. Pár hónap, és már könnyebb lesz... A Picik ösztönösen igénylik a kézbentartást. Ez beléjük van kódolva. Ez jelenti a túlélésüket. Kendőm nekem sem volt (utólag bánom már), kézben tartottam, meg a vállamon. Egész rutinos lettem így a házimunka elvégzésével, bár talán 1-1,5 kg-val könnyebb volt. Majd lett csatos hordozóm, de azt már csak később használtam 5-6 hónaposan, a gerince miatt. Szóval kitartás, pár hónap és könnyebb lesz...
2013. nov. 16. 14:09
 12/12 anonim ***** válasza:
Az én babám is ilyen volt. Sírt ha leraktam, nem fogadta el a cumit, nem volt jó neki ha magamra kötöttem, az se ha babakocsiba tologattam. Csak a kezemben volt hajlandó aludni. Én meg fogtam a gimnasztikai labdát, ráültem és lényegében egész nap azon rugóztunk, ő aludt én tévéztem. :D Nagy nehezen sikerült "kibekkelnünk" ezt az időszakot. És igen, ha kellett, hajnali 3-kor is ott rugóztam vele a labdán mert ő pici baba volt és kellett neki a közelségem. :-) Most 4 hónapos és a játékokkal van elfoglalva, nagyon kiegyensúlyozott baba. Egyedül alszik el az ágyikójában, hozzászoktattam a délutáni alváshoz is. Kitartást, türelmet és sok egészséget kívánok neked!
2013. nov. 16. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!