Nektek is síros a babátok, annyira hogy semmit nem tudtok tőle dolgozni a házban, néha még a kezetekben is sír?
Én babám 2 hónapos lesz és elég szétszórtan alszik, gyakran felébred és csak sír,egyszer sem aludta még végig a 3 óra hosszát.
Sem éjjel sem nappal.
Állandóan a kezemben kell hogy legyen , mert ha nem akkor sír és fél percenként rohanhatok a kiságyhoz mert kipottyant a szájából a cumi és nem jó a kiságy mellett ácsorogni óra hosszákig addig amíg el nem alszik.
Kézben tartom 2 óra hosszát mire alszik 20 percet akkor leteszem.
Csak a babakocsiban van el , ott sem alszik végig de csendben van mert ringatva van a segge alatt a kocsi ha felébred.
Olyan nyűgös mostanában nem tudok ki igazodni rajta, nem tudom mikor mi baja van, az etetésnél is az órát nézem hogy mikor van ott az ideje kb.
Pedig egész nap csak én vagyok vele.
Nagyon nehezen oldom meg a háztartást, amikor alkalmam van rá és lehetőleg igyekszem nem nagy rendetlenséget hagyni magam után.
Hordozó kendőm nincs, félek felszokik és több éves koráig fenn lenne.
Ő olyan baba hogy képes azért is sírni mert csuklik.
Hatalmas baba 6 kg.
Jövőhéten megyünk hasi ultrahangra, félek nem e szervi elváltozás miatt ilyen nyűgös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!