Éjszakai ébredés? 2 hónapos a babám.1 hete, mikor hajnalban felkelt, már nem etettem meg, hanem megfordítottam és visszaadtam a cumiját, ettől visszaaludt. Ugye nem baj, ha nem adok neki enni? Így majdnem 12 órát alszik kaja nélkül.
Figyelt kérdés
2009. nov. 18. 08:10
1/6 anonim válasza:
Ha éhes lenne, nem aludna vissza, hanem üvöltene.
2/6 anonim válasza:
Szerintem az sok idő, pont egy félnap. Nekem 4,5 hónapos babám, de amikor először felébred hajnalban,mindig megetetem. Nem tudom szoptatsz-e,mert ha igen akkor annak sem tesz jót.
3/6 anonim válasza:
Az én babám is 2 hós korától nem eszik éjszaka. kb 4-6 óra körül felébred, ilyenkor cicire rakom ( nincs tejem csak cumizik) és úgy még alszik 7ig és akkor felöltözünk, megágyazunk és reggeli. ha éhes lenne úgyis szólna és így is hízik szépen: 3650 g-mal született és 3,5 hósan 6800 g.
4/6 anonim válasza:
Szerintem kicsi még a 12 óra alváshoz. Így a napi adagjának elfogyasztására csak 12 órája marad. Ha 3 óránként eszik ez akkor is csak 4 alkalom. Ennyi idősen pedig még 5-6-szor kéne ennie.
Így egyszerre többet kell ennie, ami esetleg nem tesz jót az emésztőrendszerének és lehet, hogy ez nem most fog problémaként jelentkezni, csak évek múlva. Szerintem etesd meg hajnalban, egy ekkora babát még talán nem olyan nehéz visszaaltatni.
5/6 A kérdező kommentje:
Tápszeres baba, 5-ször eszik 120-150ml, reggel 7, 11, 13, 16 és fél 8 körül. Elaludni 10 körül szokott. Sokszor kimegyek elkészteni a tápot, mire beérk, már alszik. Föl kéne keltenem, hogy egyen? 3150g-mal született, most 5kg.
2009. nov. 18. 10:38
6/6 anonim válasza:
Én hagynám, pláne ha tápszeres. Ha éhes, szól!
Különösen, hogy szépen gyarapszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!