Leesett az ágyról. Mi van ha nem viszem kontrollra?
/tudom, hogy hülye vagyok, csak ezért ne írjatok/
Miután kisírta magát, már vigyorgott. A szeme nagyon bedagadt, de egy fél óra múlva le is húzódott. Voltunk ügyeleten, röntgent csináltak, azt mondták figyeljük és ha gond van menjünk vissza, egyébként 2 nap múlva kontroll.
Az alapján, ahogy megvizsgálták ez szerintem annyiból állna, hogy 3-4 óra hosszás várakozás után megkérdeznék - jól van-e a gyerek. Pont úgy viselkedik, mint máskor, nem is fájlalja semmijét.
Egyébként visszavinném, de a várakozás miatt vacilálok rajta a zsúfolt rendelőben. 6 hónapos. Ölben, hordozóban ennyi idő kényelmetlen neki.
Mit csinálnátok?
Felhívnám a gyerekorvosunkat, és kikérném a véleményét.
Neked is ezt javaslom, amúgy jobbulást a picinek!
Vissza vinném, nem is kérdés!
Nem vagy orvos, nem tudod nincs-e valami belső baja!
Felelőtlen vagy ha nem viszed vissza!
Szerintem is hívd fel a gyerekorvost. Ha véletlenül mégis gond lenne, magadat okolnád. Ha beszélsz az orvossal, legalább megnyugodhatsz, anélkül, hogy a fél napodat ott töltenéd a kicsivel.
Egyébként nem vagy hülye, bárkivel előfordul, elég egy pillanatra elfordulni...
Nekem is lefordult már az ágyról sajnos... :-(
Szóval! A sima gyerekorvoshoz vidd vissza, mond meg mi történt és hogy szeretnéd ha ő is megnézné minden rendben van-e.
Igazából ami a lényeg, hogy figyelmes-e mosolygós mint szokott, nem nyugtalan, hogy nem hányik-e, a szemével követi a kezed stb. És hogy nem nagyon aluszékony-e.
Ne én itt voltam meglőve mert az én fiam alapból nagyon jó alvó, sokat alszik és most akkor hogyan döntsem el hogy aluszékony-e. Állandóan vizsgálgattam.
Nagyon meg voltam ijedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!