Mi van akkor, ha nem engedem, hogy beadják a kötelező védőoltást (BCG) a gyermekmnek?

Igen kötelezően kell tűrni. Minimum az lesz, hogy a gyámhatóság rádszáll. Oviba, suliba nem járhat a gyerek. Sajnos ők döntenek rólunk. Persze az nem számít, amit itt a sok lebutázó szülő ír, hogy abortált magzatok maradványai is találhatók a védőoltásban. Azt mondom ne butázzon az, aki nem járt utána a dolgoknak. Más se butázza le a másik oldalt. Amióta ennyi kötelező oltás van,érdekes módon megugrott a hiperaktív, autista, allergiás, ekcémás stb gyerekek száma. Persze nincs TBC. Kérdés lenne e, ha oltás nem lenne. Úgy vélem elég lenne oltani a nagyon veszélyeztetetteket.
Azokban az országokban ahol nincs kötelező védőoltás nem tudok több pl TBC-ről vagy gyerekbénulásról. Lehetne erről vitázni sokat. Egy biztos engem nem tudott meggyőzni sem a háziorvos, sem a Dr Kulcsár A. Pedig nyitott vagyok a meggyőzésre.
De nem tudsz mit tenni, oltatni kell. Sőt lassan bővül a repertoárja a kötelezőknek. Egy érdekes link: www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pXy1..

ake i ezt írta: óvodába, iskolába sem veszik fel a kötelező oltások nélkül. az nagyon téved..
Waldorfba felveszik!!!!

Magyarország messze híres a kiváló oltási programjáról.
Nem azokról az országokról kellene példát venni, ahol szinte semmi ellen nem oltanak, hanem legyünk büszkék arra, hogy ilyen téren Magyarország élen jár.
Én se adatok be fizetős oltásokat, csak ami kötelező, de ezek nem véletlenül lettek azok.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!