Miért kakil 5 hós babám 'rendeset'? (Olyan állagút mint mi, felnőttek) Mit adhatok neki, ami lágyítaná?
Figyelt kérdés
Szopizik és tápszeres pótlást kapott eddig,a tápit sikerült kiváltania a héten pürékre, így most reggel,délben,este szopi, tízórai,uzsira pürék (krumpli,alma,banán,répa,birs). Ennyire érezhető nekiaz, hogy pürét kap a tápi helyett? Ez normális? Hagyjam inkább még,és kapja a pótlást?
Így elég a tejem,feltöltődik,mire kell. A doki így javasolta,ha már ügyis pótolni kell,akkor ne a tápszert vezessem be, hanem az étkezést,nemgondoltam,hogy rögtön mind a kettőt kiváltja.
2013. nov. 12. 06:16
1/5 anonim válasza:
nálunk is kemény lett a kaki a pürék óta. sztem ez normális. hisz szilárdat eszik, a kaki is szilárd kell, h. legyen. ja híg lenne ilyenkor is, az haamenésre utalna..
2/5 anonim válasza:
Teljesen természetes, hiszen a püré szilárd, míg a tápszer folyékony. Ne aggódj, ha husit is kap majd mellé, lesz ez még büdi is. :)))
3/5 anonim válasza:
Szia! Ez teljesen normális, ugyanolyan híg nem lehet hiszen már szilárdat is kap . Nálunk már az első pár falatos alma is meglátszott a székletén szóval ne aggódj:-)
4/5 anonim válasza:
Adjál neki őszibarackot vagy szilvát olyan gyümölcs mellé ami foghatja a hasát mint pl. a banán
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Már azt hittem valami nem stimmel, csak a pelusban ez olyan furán hat..
2013. nov. 13. 06:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!