Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális hogy 3 hetes babának...

Normális hogy 3 hetes babának 2-3 óánként van széklete?

Figyelt kérdés
Kicsit olyan vizeses a szélete mindha hasmenése lenne.Lehetséges hogy hasmenése van?Szoptatom,meg Hipp teát adok neki ami 1 hetes kortól van.Kicsit hasfájós mostanában,de csak este 8-tól 10ig,aztán elalszik.Kicsit idegesít hogy naponta 8-10 alkalommal kakil.köszönöm a válaszokat.
2008. júl. 9. 13:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez normálisNincsen hasmenése.nekem a babám eleinte minden eve´s után kakilt.majd csökken az idö elörehaladta´val.
2008. júl. 9. 13:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nyugodj meg, nincs vele semmi baj! Vagyis az én pici lányom kb. 2 hónapos koráig 1 1,5 - 2 óránként szopizott és akkor tisztába is kellett tennem a kakitól. Nem is gondoltam rá, hogy ez baj!? Szerintem ez teljesen természetes, hogy amit a szervezete nem dolgoz fel azt kikakilja. Az a lényeg, hogy szépen fejlődjön!!!

Üdv. és jó babázást.

-4 hónapos picilány anyukája-

2008. júl. 9. 13:52
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen szépen fejlődik,mert 4kg és 50cm született,és most 4650gm,és 57cm.Csak az aggasztott hogy mikkor tisztába teszem utánna még van ugy hogy 2 alkalommal bekakil,de nem olyan keményebb a széklete mint pár héttel,hanem ez teljessen híg.Viszont kívánok mindenkinek jo babázást!!!
2008. júl. 9. 14:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez csak jó, azt jelenti, hogy szépen fejlődik :)
2008. júl. 9. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!