Kislányom elmúlt egy éves. Ma kapaszkodás nélkül elindult. Gondolom egy két hét és tökéletesíti a járását. Jön a hideg. Milyen meleg cipőt, csizmát érdemes venni?
Mindegyik gyerekemnek Decathlonos volt az első csizmája, bár az hozzá tartozik, hogy egyik sem télen kezdett el járni.
Volt, amelyiknek nehézséget okozott a mezítlábazás és a cipős járás közötti különbség, és volt, amelyiknek meg sem kottyant, hogy még ráhúztam valamit a lábára.
A harántemelőt az ortopéd orvosunk nekünk is tiltotta. És kitétel volt mindig, hogy hátul kérges legyen, de ez a csizmánál nem is lehet máshogy, szóval ezen legalább nem kell aggódnod. :)
Az én 16 hónapos lányom jelenleg egy Superfit bakancsot hord. Fogja a bokáját, hajlékony a talpa, ilyen kb. [link]
Nem bélelt sajna, de egy darabig még elég lesz.
Első vagyok,
annyit az ortopéd orvoshoz, hogy pont most nem érdemes megmutatni, mert még nem alakult ki a járása.
Én rengeteget jártam csípő miatt a picikkel, és amikor az rendbe jött, akkor a következő kontrollra mindig akkor kellett menni, amikor a gyerek már megtanult stabilan járni, tehát olyan egy és másfél év között, attól függően, amikor már jól megy egyedül.
Ez sem oké.
Az egyik lányomnak ó-lábai vannak, arra tilos szupináltat adni, mert kifejezetten ront a helyzeten, úgyhogy ezért kell első cipőnek sima talpú hátul kérges, amiben nincs sem haránt emelő, sem semmi más.
Vagy teljesen puha (bentre), mintha mezítláb lenne.
Csak kérdező a csizmát kérdezte, abban meg puha talpú nem igen van, ilyen kis méretben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!