A harisnyát bady alá vagy fölé adjátok?
Figyelt kérdés
2013. nov. 10. 14:07
21/27 anonim válasza:
Hát a többség szerint pedig pont úgy néz ki hülyén ahogy te adod rá. De tényleg hülyeség ezen vitázni...
Amúgy szerintem fehérnemű a body, legalább is ahogy én adom rá, hiszen a bugyit és a trikót helyettesíti - legalább is a többség szerint :).
22/27 anonim válasza:
Szerintem meg a pelenka a "bugyi".
Ne felejtsétek el ezt is jóóóóól lepontozni, elvégre ilyen fontos kérdésekben nagyon is haszontalan az a válasz, ami (ezek szerint) eltér az átlagtól :)
23/27 anonim válasza:
Hát szerintem a pelenka az pelenka :D. Még csak nem is ruha, hanem azt a célt szolgálja hogy megfogja a pisit/kakit. Nem én pontoztalak le egyébként...
24/27 anonim válasza:
A szabalyzat megengedi azt hogy ertekeljuk a megadott valaszokat, akkor ez miert baj?
25/27 anonim válasza:
Megengedi, de attól még hogy mi nem úgy öltöztetjük a gyerkőcöt, mint a lepontozott válaszoló, attól még az Ő válasza is hasznos, a kérdésre válaszolt. Nem csak azok a válaszok szerintem a hasznosak akik ugyan azt írják le... legalább is szerintem.
26/27 anonim válasza:
A szabályzat szerint a válaszokat a hasznosság alapján kell pontozni, nem pedig az alapján, hogy egy véleményen vagy-e a válaszolóval.
De nekem tényleg mindegy, régóta nem érdekel már a százalékom, úgyhogy nyugodtan feküdjetek rá a piros kézre, remélem ez a legnagyobb öröm az életetekben :)
27/27 anonim válasza:
Szegeny babak akik body ala kapjak a harisnyat, az tenyleg kenyelmetlen !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!