A harisnyát bady alá vagy fölé adjátok?
Figyelt kérdés
2013. nov. 10. 14:07
13/27 anonim válasza:
Soha eszembe se jutott hogy alá adjam. Mint supermen? Harisnyára veszi az alsóját? :) De komolyan mindig fölé adtam.
14/27 anonim válasza:
Alá, így nem csúszik le a harisnya, mert a body megtartja. Nem mellesleg szerintem sokkal normálisabban is néz úgy ki :)
16/27 anonim válasza:
Csakis fölé. Engem is zavarna ha a harisnya dereka a csupasz bőrömmel érintkezne, és szerintem idiótán is néz ki.
Tényleg olyan, mintha bugyi alá venném fel a harisnyát
18/27 anonim válasza:
Én mindig a harisnyát adom alulra. Nagyon szereti lehúzni a zoknit a gyerkőc, és most már a harisnyát is le tudja. Így erre esélye sincs.
19/27 anonim válasza:
Azt azért elmagyarázná valaki, hogy miért haszontalan a válasza annak, aki alá adja? Nem az volt a kérdés, hogy alá vagy fölé?
Csak kérdezem...
20/27 anonim válasza:
Amúgy ha már ilyen hülyeségen kell vitázni, szerintem a body fölött néz ki nagyon hülyén a harisnya. A pelenka miatt úgy néz ki, mint ha hatalmas feneke lenne a babának, és ráfeszül a harisnya.
A body pedig nem bugyi és nem is fehérnemű. A body az body :) (ja és nem bady)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!