Kisfiam kéz és láblenyomatát szeretném sógyurmából elkészíteni és utána kiszárítani sütőbe. Tudtok erre jó sógyurmareceptet? Neten sok van, nem tudom melyik a legalkalmasabb.
Figyelt kérdés
2009. nov. 16. 20:47
1/2 anonim válasza:
Én egyszerűen szoktam!Ugyanannyi só, amennyi lisz!Ha fél kiló lisztem van, fél kiló sót adok hozzá, és annyi vizet hogy gyúrható legyen!Ha kicsivel több a só az sem baj, hamarabb, kiszárad!Temperável szoktam színezni gyúrás közben!
egy tipp!A kezét fesd be, és mondjuk ha kék a gyúrmád, akkor pirossal nyomd bele a kezét!Száradás után hatásosabb lesz!
2/2 anonim válasza:
Én csak egyet ismerek, de azt gyerekkorom óta és tuti működik. Fele rész só, fele rész liszt egy kis vizzel. Jól meg kell gyúrni és egy napig állni hagyni, hogy a viz bedagassza e lisztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!