Teljesen kétségbe vagyok esve. Mitől van az, hogy egész nap 37,8-37,9 a hője (végbélben) a 3,5 hónapos fiamnak és nagyon izzad pedig a lakásban csak 25-26 fok van?
Először is nyugodj meg. Azt tudod,hogy babáknál a végbélben mért hő-ből le kell vonni 0,5 fokot? Azt természetes, ha ezekután is kb 37,2-4 a hője. Az én kisfiam 5 hónapos és rendszresen mérek neki ilyet.
Ha úgy érzed hőemelkedése van nem szabad hűttő fürdöztetni, mert csak lázat csinálsz vele. Vidd kis a hűvösbe kicsit. most éppen fúj a szél. Egy kis husszú ujjúban jól el lesz és te is megnyugszol. Én inkább arról beszélnék az orvossal mit lehetne tenni,hogy tudjon kakilni. Az első fiammal ezen kínlódtunk sokat és a lázmérőn kívül nem igen segített semmi.
Hátha mára már vannak jobb módszerek.
Sziasztok! tényleg azt mondják,hogy nayatejes babáknál normális, mert,hogy mindent emésztenek. De az szerintem sem normális, hogy amikor meg van kinlódok. Talán a kérdező próbáld ki teis a hipp teá. Nem tudom ér -e majd valamit. Ha igen akkor talán azt kéne csiálni, hogy amikor ált kakilni szokott azon a napon adj neki, hogy könnyebb legyen. Vagyis ha 2-3 naponta akkor a második vagy harmadik nap.
Az igazság az,hogy dietetikusként én sem tudok jobbat. Mi is kinlódtunk az első babámmal. Majd belebolobndultam látni hogy szenved. mellé ráadásul hasfájós is volt.
A második kisfiam már nem ilyen most,hogy főzelékezünk már van amikor k2x is van.
Még egy gondolat, Nekem az a személyes tapasztalatom, hogy amilyen nehezen kakilt picinek olyan nehezen kakil most is ha nem eszik elegendő rostot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!