Vihetem majd a babámat kb 150-200 km-es útra 3-4 hetesen?
Szia. Szerintem halasszátok el a fürdőlátogatást. Szülés után 6 hétig nem ajánlott még otthon sem fürödni, nemhogy nyilvános fürdőben. És egy pár hetes pici babát sem szabad ilyen helyre vinni. Az otthoni közös "nagykádban" való fürdést is, csak kb 2 hónapos korától javasolják. Arról nem is beszélve, hogy amíg a köldökcsonk nem gyógyul be, víz egyáltalán nem érheti.
Üdv, 39 hetes kismama
Szia!
Nekem a védőnő azt mondta, hogy 6 hetes koráig még sétáltatniaz utcára se vigyem ki.
Ezt én nem tartottam be.
Március 10-én született, 15-én mentünk vele haza. 20-án már a Testvéremék vendégeskedtek nálunk, húsvét is volt, jöttek az ismerősök is. Odakint hideg is volt, eső is volt mégis sétáltunk.
Jelenleg 4 hónapos. Tegnap jöttünk haza Németországból.
Saját döntésed, hogy hogyan neveled, szoktatod a gyermeked. Persze én is óvom mindentől, de eddig még csak a kötelező védőoltáskor látta a doki.
Azt viszont még nem tudhatod, hogy milyen kisbaba lesz, ha még a pocidban van. Nem gondoltam betegségre, születési rendellenességre, csak minden picinek már van egyénisége. Amikor baja van azt sirással úgyis jelzi.
Összegezve: Nyugodtan vidd az emberek közé, utaztast autóval. Életerős baba élvezi az életet és minél több ember van körülötte, annál kedvesebb, értelmesebb lesz.
Üdv.
-4 hónapos picilány anyukája-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!