Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire nyugodt a babátok?...

Mennyire nyugodt a babátok? Az én fiamnak halak a horoszkópja és úgy vettem észre, hogy elég határozott egyénisége lesz. A horoszkóp valóban jellemezheti az embert?

Figyelt kérdés
Akinek színtén halak a babája, hogyan viselkedik nap közben? Milyen jellemzőket vetettek észre rajta?
2009. nov. 16. 13:22
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
ma 11:05-ös: éppen erre lennék kiváncsi, mert nem hiszem, hogy valamit is ki tudna rólam igy valaki deriteni. Tehát várom a jelentkezését annaki, aki vállalja, hogy legalább is a múltat leirja az életemböl. (Biztos vagyok, hogy senki nem fog jelentkezni, mert az egész csak becsapás - de ezennek megadom a lehetöséget arra, hogy bizonyitson, aki ebben tudós...)
2009. nov. 21. 17:41
 22/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, látom nagyon megoszlanak a vélemények. Én egyet értek az utolsóval, de ez csak az én véleményem. Szerintem nem lehet általánosítani egy horoszkóp alapján, hiszen különböző napon, időben születnek az emberek és nem is vagyunk egyformák- hála az Istennek- de ettől még elgondolkoztató a dolog. Még egyszer köszi a hozzászólásokat!
2009. nov. 22. 11:14
 23/29 anonim ***** válasza:

én szívesen készítek elemzést !

a múltadról? a jövőtől sem kell félned,mert "benne van a csillagokban":-)gondolom hiszed,ha látod?

csak ird meg hol és mikor(év,hónap,nap,perc)születtél.

2009. nov. 23. 12:02
 24/29 anonim ***** válasza:
aki nem" hisz benne"-bár ez tudomány,szóval nem hit kérdése,annak érdemes lenne elvégezni egy asztrológia főiskolát,csak ajánlani tudom!
2009. nov. 23. 12:03
 25/29 anonim ***** válasza:
48%
ma 12:03-as: ha nem hiszek ebben, akkor nem túl valószinü, hgy éveket arra áldozok az eletemböl, hogy ezzel foglalkozzak. Arról nem is szólva, hogy ha már az alapokkal sem értek egyet, akkor nem hiszem, hogy sok mindenre jutnék egy ilyen szakon.
2009. nov. 23. 16:02
 26/29 anonim ***** válasza:

tegnap 12:02-es: privátban elküldtem az adataimat, várom a jelentkezésedet. A szivességedet elöre is köszönöm - és majd visszajelzek, hogy mennyire tudtál meggyözni.

(Egyébként azért a múltat emlitettem az elözöekben, mert azt tudom ellenörizni, hogy igaz-e, a jövöt CSAK hinni tudnám esetleg.)

2009. nov. 24. 13:22
 27/29 anonim ***** válasza:
Oks! Picibabánk van,de igyexem elkészíteni s majd jelentkezem:-)
2009. nov. 25. 11:33
 28/29 anonim ***** válasza:
Nem sürgetni akartalak, idöm van, ráérsz jelentkezni. Most ugyis a baba az elsö neked.
2009. nov. 25. 13:55
 29/29 anonim ***** válasza:
köszi a megértést:-)igyekszem majd jelentkezni:-)
2009. dec. 2. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!