Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire nyugodt a babátok?...

Mennyire nyugodt a babátok? Az én fiamnak halak a horoszkópja és úgy vettem észre, hogy elég határozott egyénisége lesz. A horoszkóp valóban jellemezheti az embert?

Figyelt kérdés
Akinek színtén halak a babája, hogyan viselkedik nap közben? Milyen jellemzőket vetettek észre rajta?
2009. nov. 16. 13:22
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
0%

tegnap 13:36-os

"Ha esetleg nem tudnád,a horoszkóp több ezer éves tudomány!!!kelták,asztékok,görögök,csillagrendszer,bolygók,e

nergiák,stb. ,nem hallottál még róluk? "

Dehogynem, de azért nem minden igaz, amit AKKOR - több ezer éve - állitottak. VAGY TE azt hoszed, hogy a Föld egy korong, Atlasz tartja a fején és az összes égitest a Föld körül kering? VAgy lehiszed, hogy különféle enyagokat összekeverve aranyat lehet elöállitani?

MERT ezeket ugyanezek a régiek állitoták...

Ha te azt hiszed, amit az ókori emberek állitottak, akkor miért használsz számitógépet? (Mert ilyen nem volt és nem is lehetne tudomany akkori állása szerint.)

2009. nov. 17. 11:45
 12/29 anonim ***** válasza:

Még jó,h nem vagyunk egyformák,nem kéne túlzásokba esni,kedves előttem szóló.

Ha nem értesz a témához,akkor minek olvasol és minek írosgatsz itt???Te biztos nem fox érdemi választ adni a Kérdezőnek...

2009. nov. 19. 12:51
 13/29 anonim ***** válasza:
0%
ma 12:51: már elnézést, kérek, de ha mi az, hogy nem érteka témához? Ha valak ihülyeséget ir, arra meg lehet irni a kommentárt és ha nem értesz egyet velem, az csak azt jelenti, hoyg te vagy túl tájékozatlan.
2009. nov. 19. 14:02
 14/29 anonim ***** válasza:

akinek nem inge ne vegye magára!-tartja a mondás.

Ebből felesleges vitát nyitni,valaki hisz benne,valaki meg nem.valakire igaz amit""" állit""" a horszkóp,van aki elfogadja a tulajdonságokat,van aki meg nem.nincs ezen semmi érdekes,sztem.

2009. nov. 20. 11:50
 15/29 anonim ***** válasza:

nekem asztrológus készített elemzést,és mondhatom,eddigi életemben minden úgy is alakult,ahogy az elemzésben megkaptam.A MÚLT-ról kérdezem,s valóság az egész!!

én hiszek benne

2009. nov. 20. 11:53
 16/29 anonim ***** válasza:

14:02-nek

Figyu,ha valaki nem ért veled egyet,az tájékozatlan?ez mekkora önértékelési hiba???te ezt komolyan gondolod?

ejha,csak téged minősít:-)

2009. nov. 20. 11:56
 17/29 anonim ***** válasza:
14:02nek üzenem,h nem hallott még az asztrológiai főiskoláról?mert ilyen is van!!!hoppppá!!
2009. nov. 20. 11:57
 18/29 anonim ***** válasza:
tegnap 14:02 nek:én is hiszek benne.Bár ebbe nem hinni kell,mert ez is egy tudomány!
2009. nov. 20. 11:59
 19/29 anonim ***** válasza:

Hát én CSAK akkor tudnék benne hinni, ha valaki ISMERETLENÜL tudna rólma olyan értékelést irni, ami passzol, tévedések nélkül.

Ha van itt valaki, aki erre vállakozik, akkor jelentkezzen.

2009. nov. 20. 14:23
 20/29 anonim ***** válasza:
Az elemzéseket ismeretlenül készítik,mindössze a születési hely ,idő,óra pontos megadása szükséges.A többi az asztrológus dolga.
2009. nov. 21. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!