Legyetek őszinték : Első babánál ti is megkattantatok a játékvásárlástól?
Szerintem 4-es, tudod miért lettél lepontozva? Mert az utolsó mondatodban olyanra válaszolsz, amit senki sem írt, az olvasottakakt sem tudotad értelmezni.
Ki írta, hogy elég az üres flakon? Másold be.
Egyébként annyit írtak, olvasd el mégegyzser, hogy az üres flakon sokszor sokkal jobban tetszik a gyerekeknek, mint akármilyen több funkciós-készségfejlesztő-hiperszeuper játék.
Nálunk a férjem ilyen. Minden héten venne a kisfiunknak valamit. Itthon ő autózik + építőkockázik, a gyerek meg nem is érdekli a halom játék.
Én a játékoktól nem, inkább a ruháktól vagyok bekattanva. Mindig is ruhamániás voltam, imádok öltözködni, naponta többször is átöltöztem régen, mára már kicsit alábbhagyott ez a szenvedélyem, viszont a fiamat imádom csini ruhákba öltöztetni. Minden héten veszek neki valamit, még ha csak egy zoknit, de valamit mindig. Férjem szerint felesleges ennyi ruha, mert úgyis kinövi hamar őket. Nekem ez a mániám. Bele sem merek gondolni, hogy mit művelnék, ha lányom lenne... :)
Nem írt senki ilyet, nem azért írtam oda mert bárki is írt volna ilyesmit, csak úgy leírtam a véleményemet, hiszen a TÉMÁHOZ KAPCSOLÓDIK! Miért is nem hasznos akkor a válaszom?
4-es voltam
Inkább te nem tudtad értelmezni az én válaszomat... nem értem honnan szedted azt hogy én azzal a mondattal válaszolok bármelyik kommentre.
4-es
Ne haragudj, kérdeztél, válaszoltam, erre még te beszélsz rám.
Tudod, mi a baj? A stílusod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!