Melyik mosópor a baba barátabb? Dreft vagy Tomi?
Szia!
Igaz az én lányom nem ekcémás, de nagyon fehér bőrű és elég érzékeny is. Mi a Tomit használjuk és semmi baja tőle. Most 7hónapos és születésétől ezt használom. Őblitőnek pedig Silan.
Sokan le fognak hurrogni,de nem érdekel leírom,mert inkább pár foltos rugi mint egy foltos bőrű bébi:)
Szóval használj mosódiót,teszveszen,vaterán,de bármelyik bioboltban lehet kapni nagyon olcsó,nekem havi 10 mosásnál elég fl évig a 250g-os.Ez egy természetes mosószer,nem allergizál,ekcémásoknak nagyon jó,márpedig az nagyon rossz,tudom mert én is ekcémás voltam és nagyon vigyázz,mert ha tovább fejlődik,vagy félrekezelik,úgy járhattok mint én és asztmává is alakulhat.Anyu akkor még nem ismerte a mosódiót,nem tehetett róla,én nemsokára életet adok a lányomnak és fokozottan vezsélyeztetett,mert én is kedvesem is asztmás én ekcémás ő allergiás is pluszban(én is allergiás vagyok,az ekcéma már elmúlt).Szóval próbáld ki,hidd el megéri,igaz, a foltokat nem hozza ki,de ahhoz hazsálhatsz folttisztítót,vanish szappannal kend be,mosd át,majd mosódióval,aztán peig használ ecetes öblítést kétszer.1 rész ecet 2 rész víz.Nem lesz ecet szagú a ruha ne aggódj,de kérlek szépen ezt próbáld ki,ne legyen annak a kislánynak rossz a sok vegyszer miatt:'(Jót fogsz tenni vele,de tényleg és az ekcéma téyleg borzasztó,te pedig jó anyukája vagy,tedd meg a legjobbat érte:'(
Ada és Abigél:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!