6 hetes babámnak adhatok oscillococcinum-ot? Én megfáztam és félek, hogy elkapja. Ha adhatok, hogyan?
Figyelt kérdés
2009. nov. 16. 08:54
1/5 anonim válasza:
Megelőzni az nem fogja, úgyh szerintem ne adj neki.
(úgy tudom fizikailag lehet adni)
Nekem a védőnőm azt mondta, hogy a babák ilyenkor még nem betegednek meg.
Meg ott a vigantol és a D vitamin erősíti az immunrendszert, véd a megfázás ellen. Te is ehetnél Dvitamint télen, mikor nincs úgy napsütés.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszin a választ, akkor nem adok.
2009. nov. 16. 09:27
3/5 anonim válasza:
Én adom a kisfiamnak úgy, hogy neki 1/3 adagot, a 6 éves lányomnak 2/3 adagot osztok szét heti 1-szer. A kicsinek egy evőkanálnyi forralt, lehűtött vízben feloldva, műanyag kanállal beadva- lehetőleg 20 perccel evés előtt v. után. Nekem ezt homeopátiás doktornő ajánlotta. Sőt én még Echinacea 5ch-ból is adok nekik heti 2-3 alkalommal 5 golyócskát immunerősítőnek. A lányomnál nem volt erre szükség, de most, hogy az oviból mindig hazakerül vmi nyavaja, a picit is tuningolom ( pedig csak szoptatok), mert már 2 hónaposan köhögött.
4/5 anonim válasza:
Nyugodtan adhatod neki!Heti 1x1 tartályt vízben feloldani.Az 1.-nek üzenem, hogy igen is jó megellőzésre, influenza ellen!Nem kell neki csökkenteni az adagot, ugyanis nem lehet túladagolni, viszont ha csökkented nem biztos hogy hatni fog.Újszülöttek is kaphatják.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Akkor meggondolom! :)
2009. nov. 16. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!