Most már terjesztik az oltottak is a vírust? Eddig nem terjesztették?
Hát igen!A jövő héten mást fognak kitalálni.Kihasználják az emberek hiszékenységét.A gyógyszeripar nagyhatalom!
Orvos ismerősöm mondta, hogy ha felbontanak 1doboz oltóanyagot, akkor azt el is kell adniuk a gyógyszertáraknak, mert különben nem kapnak utánna semmit az OEP-től.Ugyanis, minden gyógyszer 60%-át viszakapják.Épp a múlt héten válaszóltam egy kérdésre, hogy aki oltat az is elkaphatja a betegséget, így fertőz is.Max. gyengébb lefolyású.Pedig akor még nem nyilatkozta ezt senki.Kiváncsi lennék, a tiszti főorvos mennyit kap a zsebébe a nyilatkozásokért.
11:22-es, ezzel magadról állítottál ki szegénységi bizonyítványt. :) Szerinted ostoba vagyok, te viszont egyértelműen rosszindulatú és provokatív. Úgy gondolom, hogy nem az én életem egy halom szánalom. :)
Talán érdekelt vagy valamelyik körben? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!