12 hónapos babátok mindíg odafigyel ha hozzá szóltok?
Kislányom egy éves és nem mindig reagál elsőre ha hozzászólok.
Van amikor elsőre reagál, de amikor pl. könyvet nézeget vagy a téren a gyerekeket nézi ahogy játszanak, akkor van, hogy ötször is szólok mire reagál és akkor már hangosabb vagyok.
Aggódom emiatt.
Nektek mi a tapasztalatotok ennI idős babánál?
Köszi a válaszokat. Igazán az nyugtatana meg, ha mas ennyi idős anyukák írnának. Azért köszi az utolsónak is.
Leginkabb azert felek, mert a szomszed autista kislan sem reagalt ennyi idosen a szuleire....illetve lattam egy videot, hog azzal tesztelik az auti babakat, figyelnek e a nevukre
De ha a neten keresgélsz betegségeket, akkor az agydaganaton át a leukémiáig mindent rá fogsz húzni a lányodra.
Tök normális a gyereked és ne olvasgass ilyen baromságokat légyszi, ha normális anyuka akarsz maradni.
Te sem figyelsz oda mindig elsőre, ha a férjed szól hozzád, ez normális emberi dolog, ettől nem vagy autista.
Az én gyerekem sem néz vissza mindig egyből, főleg ha el van mélyülve. Ha nincs elmélyülve, akkor persze figyel. 12 hós.
Nekem se figyel mindig egyből :), amikor fontos dolga van :) akkor nem mindig figyel, de van amikor egyből ha épp mászik és nem csinál semmi mást. Most 12.5 hónapos.
Viszont ez tuti így marad még pár évig, az 5 évesem is alkalmi süket :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!