Mi lehet ez? Megszorította a pelus? Holnap megyünk orvoshoz.15hós kisfiamnak a kukija olyan lila, mintha véraláfutásos lenne, tapintásra sem fáj neki.
Figyelt kérdés
mi lehet ez?megszorította a pelus?2009. nov. 15. 19:00
1/9 anonim válasza:
Nem gondolom hogy a pelus szoríthatta meg, mert gondolom olyan szorosra nem húzod meg, meg különben is ezek a mai pelenkák már nagyon rugalmasak. Ha szoros lenne, akkor a hasán is látnál piros csíkot, mert elsősorban ott szorítaná szerintem. Nem tudom mi lehet, de megtennéd hogy megírod mit mondott az orvos? nekem is kisfiam van, kíváncsi vagyok. Köszi!
2/9 A kérdező kommentje:
persze, megírom, csak én is kiváncsi vagyok hogy mi lehet ez.
2009. nov. 15. 19:06
3/9 anonim válasza:
Nekem 2 fiam is van.Sosem tapasztaltam ilyet.Talán kidörzsölhette a pelus.Estleg valami játék amire ráülhet. Nem lehet komoly ha érintésre nem fáj neki.
De engem is érdekelne mitől van.
4/9 anonim válasza:
Nekünk akkor volt lila,amikor begyulladt a kukija,és urológián végeztük,genny jött a kukiból és fitymaszűkületet állapítottak meg,Remélem nektek nem ez lesz.először neki sem fájt,pár óra múlva már üvöltött szegénykém.Szorítok,hogy ne az legyen!!!Hivatalosan balanitisz a neve.
5/9 A kérdező kommentje:
tegnap este óta ilyen.tegnap délután kapott lázcsillapító oltást,anyu azt mondja talán az kimarta(mármint amikor jött ki a pisivel az anyag).
na, majd holnap megtudom.köszi
2009. nov. 15. 20:56
6/9 anonim válasza:
Hát én a 3. válaszolóval értek egyet:-(( Felcsúszik a bőr a kukiján? Mi ezzel voltunk a múlt héten az urulógusnál.
7/9 A kérdező kommentje:
hát amennyire a doki mutatta,én úgy szoktam neki huzogatni.
na, már izgulok mit mond a doki holnap.
és ha fitymaszűkület mit csinálnak?
2009. nov. 15. 21:14
8/9 anonim válasza:
Nem kell ám annyira megilyedni!:-))) Nézesd meg a háziorvossal, utánna én ajánlom az urulógust, mert eléggé megosztottak a dokik ebben a témában. Általában 3 éves korig (szobatisztaságig) nem nyúlnak hozzá. Addig is a fürivízben kell tornáztatni óvatosan ameddig a bőr enged!
9/9 A kérdező kommentje:
sziasztok
doki megnézte,ez valami sérülés,tehát játék közben megnyomódhatott.rendesen lehet neki felhúzni a bőrt,nincs szükülete.
2009. nov. 16. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!