Utazás 8 hónapossal?
Szia! Mi a nyáron voltunk, akkor volt a babánk 9 hónapos. Alvásával nem volt gond, inkább túl sokat aludt, mert minden új információ volt számára és hamar lefáradt (neki a reggeli a sok szállodai más gyerekkel már program volt- ezután aludt 1-1,5 órát). Általában hálós utazóágyat adnak, én is féltem tőle hogy nem fog aludni benne, de nem volt gond. Viszont jó, hogy adtak légzésfigyelőt- be is jelzett, mert rámászott hálóra és szerintem ezesetben akkor tényleg nem tévesen riasztott.
Nálunk a gond az étkezésnél volt - itthon nyilván még pépesen adtam neki akkor úgy hogy ő ült az etetszékben és evett, majd ha ő végzett kiszállhatott és mászott a konyhában. A szállodában miután ő végzett is ki akart szállni a székből, így egyikünk nem ehetett, mert őt pesztráltuk. Az összes étkezés számunkra így kudarc volt.
Legközelebb úgy mennék, ha már ehet csipegetős kajákat (virsli, sajt, kenyér...stb.),mert addig mi megreggelizünk.
A szobában természetesen mászott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!