Kinek milyen problémája van az anyósával/családdal? Hogyan kezelitek, oldjátok meg a konfliktusokat vele/velük?
Sziasztok sorstársak.
Hát én se a világ legjobb anyósát fogtam ki. A kezdet kezdetén mikor a férjem akkori lakásában ültem a szobájában és hajtogattam a ruhákat megjelent a szomszéd szobát bitorló sógornőm meghívására és mikor kiment a szobából azt kérdezte a sógornőmtől hogy hát ezt a repedtsarkút hol szedte össze ez e szerencsétlen gyerek (ekkor volt a férjem 32) na akkor a férjem elküldte a francba úgy finoman és mondta legközelebb akkor jöjjön ha hívjuk. Hát egyszer csak hívtuk ott volt az én családom is és meg akartuk mondani hogy jön a trónörökös ő a sokadalomból kikövetkeztette és ahelyett hogy örült volna vagy csendbe maradt volna neki állt hisztizni hogy tönkretettem a kicsi fia életét . akkor megint jó ideig nem beszéltünk a következő találkozáskor már gömbölyödtem a lányommal mire megjegyezte hogy nem kéne óvodányi gyereket össze vissza potyogtatni mert nem az ő dolga felnevelni ha velünk történik valami. Mos mikor jött a harmadik azt mondta elég a kettő nekünk adjuk örökbe mert sok olyan pár van akinek nem lehet sajátja és gondoljunk bele milyen jót teszünk velük. Na ekkor a férjem azt mondta neki hogy menjen a pi@@@ba és soha többet ne keressen bennünket. Ezen felbuzdulva addig variált amig kijött a gyámügy körbenézni és fel voltak háborodva rajta hogy elpazaroltak egy napot ránk, mert ugye nem találtak semmi kivetni valót. Majd felkeresték anyóst és felvilágosították hogy nagyon jó helyen lesz nálunk a kicsi. A férjemnek és nekem elegünk lett mert ez volt az utolsó csepp a pohárba most el van tiltva de nem csak általunk a védőnő is támogatta a távol tartást és most sok hivatalos procedúra után csak akkor jöhet ha gyógykezelteti magát. Na ez a finomabb verzió gondolhatjátok mit éltünk át ha ezzel a feltétellel láthatja az unokáit.
Utolsó előtti v-ok
Sajna az ilyen emberek olyanok mint a csótányok.(még az atom sem tesz bennük kárt.) De látjuk már a fényt az alagót végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!