Kisfiam nagyon hasfájós. Szerintetek árt a minden nap egyszeri szélcsövezés? Mert ez vált be csak.
Figyelt kérdés
2013. nov. 1. 18:58
11/14 A kérdező kommentje:
anyatejes vagyok, és iszonyat szokott sirni ha fáj a pocija, szinte megvigasztalhatatlan sajnos. én a szélcső az egyetlen gyors hatékony megoldás úgy láttuk. akkort megnyugodtam, napi egyszer biztos szélcsövezem ha sir nagyon. aki meg azt mondja árt, az jöjjön és legyen itt egy siró babával aki órákon át üvölt és mutassa meg hogy kell szélcső nélkül megnyugtatni, ha már nem hat semmilyen készitmény sem
2013. nov. 2. 22:57
12/14 anonim válasza:
szegény :( nem ettél semmi tiltólistásat?
13/14 anonim válasza:
A szélcső mellett hasfájásra még kipróbálhatod a Biogaia cseppeket vagy a Coliefet!Mindkettő nagyon jó!
14/14 anonim válasza:
Jó a szélcső, nincs vele semmi gond, sok babának csak ez segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!