Kisfiam nagyon hasfájós. Szerintetek árt a minden nap egyszeri szélcsövezés? Mert ez vált be csak.
jelentem az én babám 6(!!) hónapos koráig nemtudott kakilni csak szélcsővel!Minden nap kellett nekem is csinálni!Én is kipróbáltam mindent de mindent semmi nem használt(talán 2 és 3 hónapos kora között volt egy kis időszak mikor sikerült neki magától)
Mindíg kérdeztem védőnőt,gyerekdokit normális-e még ez mindíg azt monták ne aggódjak!
Most 10 hós és gyönyörűen kakil magától!Nállunk talán a hozzátáplálás hozta meg a változást!
H.lye aki mondja!
Csakhogy magyarázkodjak egy ostoba libának: a szélcsövezés szövődményei: fertőzés, perforáció, inkontinencia.
Nem kell megkérdeznem senkit, ismerem a gyermekgyógyászatot:-)
3. voltam!
hát nem tudom hol olvastál efféle szövődményekről...hülyeség
Én volt, h naponta 2x is használtam, aztán kb 3-4 hós korától már nem kellett, elmúlt a hasfájás is :) sztem nobel-díjas találmány :)
nem árt.. előbb árt a lázmérő, amit sokan szélcső helyett használnak.
kérdező: tápszeres a babád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!