Ti otthagynátok nagyszülőknél így a másfél éveseteket?
Másfél éves a lányunk,ha dolgom van,egyik barátnőm vigyáz rá (cserébe én is vigyázok az ő kisfiára).
Anyósék sokat mondogatták,miért nem ők vigyáznak addig rá,amig dolgom van,hagyjuk ott hétvégére is.
50 km-re élünk tőlük,kocsival bő fél óra.
Pár hete volt elintéznivalóm,pár óra,elvittem hozzájuk.
Mikor mentem érte pár órával később,nem vettek észre engem,hogy megérkeztem,így fültanuja lehettem,mivel tömi a lányom.
Etette épp,és közben ilyeneket mondott neki,hogy egyed csak,anyád ugysem tud neked finomat főzni,gyere a nagyihoz,megcsinálom a hajad,anyád mindig csúnyára fésüli,leetted a ruhádat,nem baj,anyád úgyis csúnyát adott rád,majd a nagyi vesz neked szépet....
Dühös lettem,beléptem,felfogtam a gyereket,eljöttünk.
Megmondtam,többet nem lesz ott úgy,hogy mi nem vagyunk ott, nem engedem,hogy ilyeneket mondjom rólam a gyerekemnek.Párom egyetért,össze is veszett az anyjával,azt mondta,addig nem is megyünk,amíg nem kér bocsánatot.Ennek három hete,azóta csak páromat hivogatja,hogy ha én nem is megyek, a gyereket levihetné...
Vélemény?
Nem vinném,sajnos nálunk is hasonló szitu várható...
Egyébként a gyerek megérti ezt nálunk is így volt, állítólag a mamám mindig ezt csinálta, és 4 évesen azt mondtam neki,hogy többet nem jövök mert anyukámat szeretem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!