Másfél éves babátok mennyit alszik napközben?
20hónapos fiu,
reggel fél8-8között ébred,
12-12,30 tól alszik 3-3,30ig,
Este fél8-8között megy fürdeni utána tejitalt megissza és berakom a kiságyba.
egyedül alszik el, és elég hamar totál csend van a szobájában.
5hetes kora óta egy nyekkenés nélkül alszik egész éjszaka reggel fél8-8ig.
Köszönöm a válaszokat! Nekünk az este érdekes mindig. Vacsi után fél 9 felé fürdik, tejet iszik. Van hogy elalszik 9 felé, de csak kocsiban tologatva. Ha beteszem az ágyába szó nélkül kimászik és játszik tovább.Egyszer kipróbáltuk azt, hogy nem kezdtük el altatni, 11 óra után volt képes elaludni :)
Sőt, nemrég a napközbeni alvás kimaradt, este 5-6 felé már nyűgös volt, viszont akkor sem aludt el este 10 óránál hamarabb. Nem tudom hogy kellene csinálni hogy azért ne aludja át a fél napot, de bírja ki estig, viszont aludjon időben el, pl 9 felé, mert kicsit fáradt már az ember este! Ráadásul most várjuk a második babát..
Nálunk is így van, mint nálatok.
Reggel fél 9-9 körül ébred, délután 2 körül alszik el, és általában csak 1 órát. Ha melléfekszem (a mi ágyunkon alszik ilyenkor), akkor többet aludna, akkor akár 2 órát is, de hát ez ritka. Este 9 körül van fürdés, aztán még iszik egy kis tejcsit és kb 10 körül alszik el. Ha délután többet alszik, akkor még később...
Most majd az óraátállításkor kíváncsi leszek hogy alakul, mert a múltkori nagyon megkavarta a napirendünket...
Hát, próbáltam én is a melléfekvős dolot, egyrészt felébred és rögtön megy az "anyaaaa" ébresztgetése :) Vagy pedig tévézik, vagy lelép :)
De ilyenkor végzem el azokat a dolgokat amit nem tudok, míg fenn van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!