Több apró nyirokcsomó tapintható a babánál. Nagyon aggódok?
Ne aggódj, semmi gond!
Az én lányomon is van vagy volt, nem tudom, nem nagyon nézegetem már, a tarkóján több is, én is nagyon kétségbe estem. Mutattam dokinak, ő is azt mondta, hogy teljesen rendben vannak, ha nőne, akkor kell vele foglalkozni...
A védőnő pedig azt mondta, hogy ilyen piciknél teljesen természetes, és ha keresnénk, akkor többet is találhatnánk, mert szinte mindig van rajtuk pici karmolás, stb, és dolgozik a szervezetük, ezért vannak...
Úgyhogy lehet, hogy tényleg amiért vékonyka, jobban kijönnek ezek.
De próbálj megnyugodni, csak pozitívan!
1. vagyok
Erre írtam, hogy a védőnő azt mondta, hogy a keresnénk, többet is találnánk, de mivel nem keressük, nem tudunk róla. A kislányod pedig vékonyka, ellentétben az én gömbölyded, hurkás lánykámmal :) Szerintem ezért lehetnek feltűnőbbek esetleg.
Szerintem minden rendben lesz, de csináljátok meg a vérvételt, hogy nem kelljen aggódnod, tudd, hogy minden OK!
És egyébként tényleg lehet fogzástól is, sőt, lehet ahogy írod, az oltások is hathatnak rá, ezt mondjuk nem tudom pontosan, de ha lázat képesek okozni egyeseknél, akkor miért ne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!