Milyen vitamint adnátok egy 1 évesnek télire? Én a Cebiont adom neki az jóó?
Szia!
Teljesen elég a cebion és a vigantol!
Illetve sok gyümölcs,zöldség!
A citrom oké,ha náthás de napi szinten nem biztos,hogy bírja a kis gyomra,mert elég savas...
első vagyok..bírja a gyomra napi 3-4 cseppet. orvos is javasolja. hülyeséget azért én sem írok. egyébként tapasztalat. Mehet teába is. ha eddig a teát cukroztad mehet bele a szokásos mennyiség. bár én mézet szoktam tenni bele.
egyébként adom még tejbe is lányomnak és tejbegrízbe is belecsepegtetem. különösebb ízt nem ad neki, de legalább benne van a vitamin.
Az utolsó válaszolónak! látod te már adsz neki mézet meg tejet is! nekem meg azt mondják hogy úúristen azt még ne mert allergiás lehet meg ilyenek! ráadásul ezt a dokinőnk meg a védőnőnk mondja annyira nem értem ezt az egészet, és ha adnék neki "sutyiba"tuti baja lenne!!azt én lennék a rosz anya.
A teát még nem cukroztam neki a milupa őszibarack teáját issza, adhatnék neki már normális filteres teáit is?????
és köszönöm a segítséget anyucik:)
igen adok neki mézet is, semmi baja sőt...torokfájásra köhögésre nem ismeritek a hatását? nem hiába ajánlják. ezelőtt mi is kaptunk mézet ennyi idősen..egyébként az én másfél éves lányom már kaphat mézet. Az meg hogy valamit, ami hasznos, korábban kezdtem el adni, nem fog ártani.
gondoljatok bele, 4 hós kortóól adható üveges bolti bébiétel. Hűtés nélkül eláll akár évekig. tele van tartósítóval. sok olyan összetevője van amit egyébként natúrban nem javasol a védőnő, egy 4 hós gyereknek, mégis benne van a 4 hós bébiételbe?? én inkább ezen gondolkodnék el nem a természetes gyógymódokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!