Milyen lėgzėsfigyelőt ajánlanátok? Nektek mi vált be?
Pontosan ez a 3 a legjobb, azok alapjána miket én összeolvastam mindenhol.
A Baby sense és a Tommy is megbízható.
Téves riasztásról a védőnőmnek nagyon jó váleménye van:
SOHA, nem tudhatod hogy téves volt. Ezek a kis butuskák álomba merülnek, és elfelejtenek levegőt venni, de ahogy megszólal az első jelzés 15 mp-nél, már arra feleszmél a kicsi és lélegzik. mire odaérsz, azt látod minden rendben. Soha nem tudhatod.
Nálunk a védőnő azokat a csecsemőket ahol többször van "téves riasztás" beutalja a Heim Pálba alvásmegfigyelésre.
Az 5 ismert márka közül mind megbízható, én olyat fogok venni, ami 15 másodperc után rezgéssel ösztönzi a babát levegővételre. és 20-nál riaszt
Mi Tommee Tippee légzésfigyelő és bébiőrt kaptunk ajándékba. A légzésfigyelőt betettük a kókuszmatrac alá próbaképpen, napközben, amikor ott voltunk mellette, és kb 3 riasztott 5 percen belül. Pedig a legérzékenyebbre volt állítva. És ébren volt a gyerek. Na akkor???
De a bébiőr részét nagyon szerettem.
Mi is Baby Control-t használunk, már 7 hónapja és egyszer sem volt téves riasztás.
Nekem az Angel Care nem tetszett mert van rajta ilyen olyan gomb, be kell tudni állítani és én sok téves riasztást hallottam ennél.
Mi a Baby Controlt 3000Ft-ért vettük használtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!