Aki nem oltatta be a babáját Rota-vírus ellen, az miért nem tette?
Az én fiam kétszer is volt komoly kiszáradással kórházban és egyik sem rota vírus okozta!!! És nem itthon száradt ki,kórházban feküdt, ott 1 nap után száradt ki mindkét esetben.
Az egyikre símám rámondták , hogy rota. Én kértem székletvizsgálatot (mert nem oltattam, és gondolom bűnbánatot akartam érzeni vagy nem tudom) és kiderült , hogy az orvosok véleményével ellentétben, nem Rota volt!!!!!
Beszéltem erről a saját gyerekkori gyerekorvosommal aki jelenleg is praktizál, nem javasolta.
A lányom gyerekorvosa sem.
Ráadásul a lányom elég bukós volt, kicsi volt rá az esély hogy megmarad benne.
Egyébként kimaradt a válaszomból, hogy a gyermekorvos nekem sem javasolta. Valamit csak ért hozzá...
1. voltam
Azért mert nem akartam elcseszni az immunrendszerét. Így is sok a kötelező védőoltás is. Sajnos.
Ha minden sz@r ellen beoltatnám, akkor kb.olyan immunrendszere lenne, hogy megfújná a szél, és azonnal ágynak esne. Nálunk egyébként volt rá keret, de nem ma jöttem le a falvédőről, így nem oltattam be. Az egész egy üzleti fogás. Megszponzorálják az emberek a dokijuk nyaralását.
Én sem adattam be. Gyerekorvos védőnő sem javasolta: a már leírtak miatt és amiatt, ha az ember látja, hogy nem marad meg semmi a gyerekben azonnal viszi kórházba.
Lehet, hogy az oltásokkal a betegség ellen nincs olyan nagy baj, de a vivőanyagokkal igen, csak nem verik nagy dobra. Az egyik vezető gyógyszercég, humán vonalon is, szarvasmarhában olyan vakcinát forgalmazott, aminek a vivőanyaga a beoltott állatok borjainál magzati fejlődés során csontvelő degenerációt okozott: vagy pár naposan elhullottak vagy immungyengék lettek: mindentől megbetegedtek....az elhullások 15% kal emelkedtek a gyógyszerköltség a duplájára. Megy a pereskedés, sunyi módon bevonták a vakcinát, semmit nem lehet tudni: melyik összetevő volt az, használták-e bármi más termékben....az agyhártya gyulladás ellenit beadattam de egy ilyen vakcinát ,a minek nem bizonyított a védelme, nem.
Ikreim vannak, 80e forintba került volna a 2-2 oltás.
Nem, nem éhezünk, de azért 80e forint nagyon sok másra is elkölthető volt. (pelenka, tápszer pld)
Nyilván azért is nem kötelező, mert azért ezt a rota vírust nem kell olyan nagyon komolyan venni. Ha nagyon veszélyes lenne, akkor kötelező lenne és ingyen, vagy nagy támogatással adná a TB.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!