Lehet, hogy laktózérzékeny a pici? Mik a tünetei?
(Nekem a férjem laktózérzékeny, de szerencsére a kislányunkon még nem észleltem furcsaságot.)
Szerintem mindenképp válts tápszert, és ha a laktózmentes tápszertől jobb lesz a helyzet, akkor gyanús a dolog.
szia, nekem ugyan már 3 éves a lányom, de laktózérzékeny.
Nagyon változóak a tünetek, de ami tuti, hogy leáll a hízás, nem gyarapodik, sőt elkezdhet fogyni is.
Nálunk az volt a fő tünet, hogy a kaki olyan citromos sárga lett, és nem volt hasmenése, de gyanúsan sokszor kaksizott, napi 5-6x is, ami ugye nálatok amúgy is normális mennyiség...+erős puffadás, pukihegyek, aztán nem evés, nem ivás, elfekvés, mert úgy legyengült, hogy nem bírt fentlenni sem...:-((
Próbáljátok ki az Infacolt, mert tényleg lehet, hogy még éretlen a pocija, és "csak" az a baj, ez segít a gázoknak eltávozni, és ezáltal oldja a görcsöt is...
Amúgy mikor mi átálltunk az anyatejről a tápszerre, nagyon sokat szenvedtünk, nehezen tudják megemészteni, sokkal jobban megterheli a pocakjukat, mint az anyatej, alig bírt kakilni, szörnyű volt nézni a szenvedését, még így több év távlatából is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!