Nem illetlen dolog turis babaholmit vinni ajándékba?
Figyelt kérdés
Nagyon közeli rokonról van szó. A ruhák 1.osztályú, krém minőségű ruhák. Kifertőtlenítve, finom öblítőillattal adnám. Nem egészen pici méretek, hanem féléves gyerekre valók. Én örülnék nekik, mert gyönyörűek...2013. okt. 23. 16:53
11/17 anonim válasza:
ha a nővéremtől kapnám, nem probléma. ha egy baráttól vagy távolabbi ismerőstől, akkor inkább ne hozzon semmit
12/17 anonim válasza:
Én tavaly a barátnőm kislányának adtam egy turis mikulás jelmezt,nem hiszem hogy baj lett volna.
13/17 anonim válasza:
Én is kaptam turis rucikat ismerőstől, rokonoktól. Én örültem neki, mert gyönyörűek voltak. Én is nagyon sokat turiztam neki. Most már nem nagyon találok neki szépeket sajnos, már 4 éves a fiam.
14/17 anonim válasza:
nekem semmi bajom nem volt vele, anyu mindig hozott valamit, amikor jött/jön, néha kifejezetten szuper dolgokat, mert ahol lakunk, ott nincs turi (bár előtte is csak a minőségibb boltokba mentem be)
szerintem a jó megoldás az, ahogy írták már előttem is, hogy viszel vmi újat és mellé ezeket, mondván ha elfogadja. Persze az anyukától függ, ha nem orrfelhúzós fajta, akkor miért ne
15/17 anonim válasza:
Szerintem nem pláne ha közeli rokonról van szó,én adtam újat is,de adtam már turisat is,kimostam,kivasaltam,teljesen úgy néztek ki,mintha a boltban akkor vettem volna le a polcról,és tőlük is kaptunk már használt ruhát ajándékba méghozzá olyat amin látszott,hogy hordták,de nem sértődtem meg,játszós ruhának megfelel.
16/17 anonim válasza:
Ha szép, jó minőségű, nem használt, akkor én örülnék neki.
Ajándékba valószínűleg csak annak adnám, akiről tudom, hogy nincs ellenére a dolog.
17/17 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan kérdezd meg,hogy ráadnak-e ilyet és akkor tudni fogod a választ,nem érhet meglepetés.HÍvdd fel úgy,h magadnak nézelődsz és megláttad ezeket a nagyon jó ruhákat,megvennéd neki,baj-e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!