Már 8 hetesen tudtam, hogy mi lesz a kislányom neve. Direkt SEMMIT nem olvastam róla a neten, hogy ne tántorítson el. Eltelt már több, mint 1 év és utólag kiderült, hogy nagyon gyakori. Ez nagyon zavar engem. Mit csináljak?
Akkor jó :D Csak megemlítettem mint alternatívát :D
Nekem pl már 2 éve tetszik az Aliz név, és ha nagy divat lesz, akkor sem változtatok az elképzelésemen.
Jázmin?
Én is azt gondolom, hogy ha téged zavar az ilyesmi, akkor utána kellett volna nézned a név gyakoriságának. Ha tényleg annyira tetszett az a név, akkor szerintem az nem tántorított volna el, hogy negatívat írnak róla, olyan név nincs, ami mindenkinek tetszik. Én is viszonylag hamar eldöntöttem, hogy mi lesz a kisfiam neve, sokszor rákerestem a neten, amíg terhes voltam, sokat fikázták, sőt, a családban is akadt, akinek nagyon nem tetszett, de mi eldöntöttük, hogy az lesz a neve, és tartottuk magunkat hozzá, nem bántuk meg :)
Most már tök mindegy, ha nem akarod megváltoztatni a nevét, akkor nem igen tehetsz semmit, bele kell törődnöd. Nincs esetleg második keresztneve? Azt használhatnátok.
Engem is nagyon érdekel amúgy most már, hogy mi a lányod neve. Én is a Jázminra gondoltam, abból nagyon sok van mostanában. Ja meg Csenge.
Zavar. Eddig oké. Nem akarod megváltoztatni. Ez is oké.
Akkor nem nagyon van más lehetőség, mint a beletörődés. Nem fogsz tudni odamenni minden másik gyerekhez, hogy ugyanmár változtassák meg neki.
Max adj neki egy második nevet és szólítsátok azon.
Oké, akkor lehet:
Hanna (10/7)
Anna (10/9)
Jázmin (kiesett) (10/8)
Nóra (10/7)
Csenge (10/6)
Zsófia (10/7)
Luca (10/6)
Lili (kiesett) (10/8)
Boglárka (10/7)
Dóra (10/7)
Réka (10/7)
Viktória (10/8)
Emma (10/9)
Eszter (10/6)
Laura (10/6)
De nem tudom miért aggódsz, meg miért kapnál savazást a választásod miatt. Ezek a nevek szerintem mind szépek, nem véletlen népszerűek. Írok is egy kis 10-es értékelést melléjük, hogy szerintem 10/hanyas az a név. Ez egyéni értékelés lesz, kéretik nem lepontozni :)
Szóval azt akartam mondani, hogy ezek mind szép nevek, ne zavarjon, ha sokaknak tetszett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!