Akinek szőke hajjal született a babája, szőke is maradt?
Szia!
12,5 hónapos kislányom szőke hajjal, tengerkék szemmel született és ilyen is maradt neki :)! A szőke haj teljesen idolkolható én is az voltam, de a kék szem inkább a nagyszülök és dédszülők generációjából lehet, mert a párom zöld én meg barna szemű vagyok. Amúgy nem biztos, hogy felnőtt korában is szőke marad, mert valóban nekem is maradt a világosabb árnyalat, de nem kifejezetten szőke.
Boldog babázást!
hát én ugyan se anyuka nem vagyok.. se felnőtt..hanem anyukám kislánya:D:D
én aranyszőke hajjal születtem, ez a mai napig annyit változott h most festett a hajam:P na jó nem.. szóval az eredeti egy kicsit sötétedett, meg ne mvolt olyan fényesen arany színű :) szóval én "szőke maradtam" csak kicsit sötétebb lett...de ismerek olyat is aki kiszőkült, pedig sötét hajjal született... vagy sötét lett a haja, miután szőke hajjal született...
Ő akkor szőke marad.
Én is aranyszőke fürtökkel születtem, aztán pár árnyalatnyit sötétedett, de nem arányosan, így most olyan, mintha melíros lenne (soha nem festettem)
A kisfiam 6 hetes lesz, ő sötétbarnán született, de már majdnem szőke. Szép hosszú haja van és a tarkójánál barna már csak.
boldog babázást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!