Szerintetek is kövér a kislányom?
11 hónapos múlt, 13 kilo, kb 80-82 centi. Angliaban élünk, két hete voltunk mérésen akkor azt mondta a védőnő hogy a felső átlag felett van. Kérdezte miket eszik, mondtam, hogy jorészt azt amit főzök (amit korának megfelelöen ehet) nasinak gyümölcs (erre figyelek mert en nem voltam gyumolcsszerető gyerek, felnőttkoromra szerettem meg csak) vagy joghurt. Erre ma telefonalt hogy kijönne családlátogatásra mert aggódik a gyerek sulya miatt. Nem tudom, hogy ez mit takar, hogy marad egy delutant figyelni, vagy benez a hütőbe, de rosszul érzem magam.
Ja, meg azt elfelejtettem, hogy az elalvasnal szopik meg valamint mellettunk alszik (ettol is elore felek mert hiaba mondtam hogy ez nekunk kenyelmes, szerinte le kell szoktatni rola, mert mar nagy-akkor volt 8 honapos...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!