Lehet vízzel is adni a 7gabonás tejpépet, ha nem szeretném tápszerbe keverni?
Figyelt kérdés
Uzsonnára kap mindig tejpépet, csak reggel és este tápszert, nem szeretnék még egyszer adni, ha már sikerült kiváltani...2013. okt. 22. 10:44
1/7 anonim válasza:
Én mindig vízben felrázva készítettem. Minek bele tápszer? Az útmutató is vizet ír csak.
2/7 anonim válasza:
Ez a por tök univerzális. Bármibe beleteheted. Gyümibe, zöldségbe, anyatejbe, tejbe, vízbe, tápszerbe...Viszont nem lesz baj, ha kap tápszert, több abban a tápanyag, mint a sima vízben. De a te dolgod, abszolút rád van bízva.
3/7 anonim válasza:
Lehet, de nemigen fogja megenni, mivel így semmi íze nincs, cukrozni meg eszedbe ne jusson kisbaba ételét.
Ha vízzel akarod készíteni, akkor tegyél bele valamilyen édesebb gyümölcsöt is, hogy ne legyen íztelen.
4/7 anonim válasza:
Az lányom anyatejes, sosem kapott tápszert, én mindig vízzel készítettem, volt íze. Nem nagyon, de volt, simán megette. De volt, hogy gyümölccsel, vagy gyümölcspürével készítettem.
5/7 anonim válasza:
mindig vízzel készítettem és úgy adtam még hozzá valamilyen gyümölcsöt üvegest is vagy szezon gyümölcsöt nagyon szerette a fiam általában uzsira kapta
6/7 A kérdező kommentje:
Jó köszönöm, akkor gyümölcsöt adok hozzá ha nem eszi meg simán. Eddigi vaníliás, gyümölcsös pépeket is vízzel készítettem neki, ezért nemnakartam a tápszert visszahozni. Nekem a többi pép is kicsit íztelen, de neki finom és az a lényeg. :) cukrot nem adók hozzá
2013. okt. 22. 12:24
7/7 A kérdező kommentje:
Adok
2013. okt. 22. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!