Nekem a lanyom 8 hos mult egx hetig mi is ezt jatszottuk h 5-6 korul kelt. Most megint visszaallt h 6-7 korul ebred csak. Ugyanugy 7-8 kozott alszik is el. De mar 6 kor hisztike van h menne furdeni. Probalom raszoktatni h minel kesobb mert jon az oravisszaallitas es nagyon fel fog borulni a rend megint. Arra te is keszulj fel h mindent egy oraval korabban akar majd. Vhogy huzd ki az altatast te is.
2013. okt. 22. 07:14
2/11 anonim válasza:
Szerintem túl korán fekteted le. Azért kel korán,mert addigra kipiheni magát. Nem azt mondom,hogy 11-kor térjen nyugovóra,de én kitolnám (ha lehet) 8-9-re az altatást és megnézném,hogy így is olyan korán ébred-e. A fiam fél9körül alszik el,reggel 7kor szól először,de ilyenkor csak átveszem magam mellé és alszik még másfél-2 órát.
2013. okt. 22. 07:26
3/11 anonim válasza:
Szia! Ebben a korban az én kisfiam is így aludt! Először próbáltam ügyeskedni, de nem változott semmi. Azt csináltam, hogy 5-6- között pici fénynél tisztába tettem, megetettem, de közben nem szóltam hozzá, csak megsimiztem. Visszaaludt háromnegyed-egy órára! Most tíz hónapos, és magától fél hét- háromnegyed hét körül kel. Reméljük nálatok is csak átmeneti állapot lesz!
2013. okt. 22. 07:40
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Nem tudom elhúzni az esti fekvést mert a nagy alvásból ebéd után 2 óra körül kel fel és utána már nem hajlandó aludni. 5 órától már nagyon nyűgös, mi is alig várjuk hogy lehessen már fürdetni.
2013. okt. 22. 08:00
5/11 anonim válasza:
Ebben a korban a fiam este fél 8-kor feküdt és reggel fél 8-kor kelt, de ő azóta is nagyon jó alvó.
2013. okt. 22. 08:51
6/11 anonim válasza:
most nálunk is ugyan ez a gond. 6,5 hós. egyre korábbra tevődik a fürdés, mert korán kel és így fáradt este. pedig az óraátállítás is mindjárt itt van. tegnap is olyan korán kelt (4:30), hogy du. ötkor már a negyedik alvás jött volna, de érzi ő, h. nem szokott negyedik alvás lenni, így csak üvölt. próbáltam altatni, hatkor meguntam, csupaszra vetkőztettem, így mindig boldog :) hétig sikerült elhúzni a fürdést. de minden nap egy harc, h. kibírja. 5-kor csak nem fürdethetem. .. és mi lesz még óraállítás után. .. !!!
2013. okt. 22. 09:32
7/11 anonim válasza:
Korán teszed le vagy nem lakik jól este.Nekem ha korán tettem le,rá 1 órára kelt fel és ébren volt még.Utána meg azért kelt fél6kor,mert nem lakott jól már a 300mili tápszerrel.1éves,este fél8-8tól alszik reggel 7-8ig.
2013. okt. 22. 09:50
8/11 anonim válasza:
Este 8-9 körül fekszik le, reggel 7 körül kel. Néha becsúszik 1-1 6 órás kelés is. :)
8 hós
Lehet, h a 7 óra kicsit korai...Próbáld meg inkább 8-fél 9 körül letenni, ha sikerül.
2013. okt. 22. 11:24
9/11 anonim válasza:
5-kor mikor már nagyon nyűgös,indulj el vele sétálni babkocsival,gyönyörű szép idő van biztos a friss levegőn jót fog aludni,és akkor kibirod tolni az esti fürdetést fektetést!
Nekem 7 hósan így aludt!
Reggel 7 körül kelt
9 óra körül aludt a babakocsiba fél órát,50 percet(miközben én bevásároltam,ügyeket intéztem!
Délben aludt 2,5-3 órát
majd délután 5 óra körül megint egy fél órácska alvás és így bírta este 8-ig!
Most 9 hós és most kezdi elhagyni ezt a 5 órási délutáni alvást!
2013. okt. 22. 13:20
10/11 anonim válasza:
Este 9-től reggel 9-ig alszik. 5-6 között ébred, eszik, alszik vissza. 14 hónapos, de nála mindig így volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!