Lepontozás/sértegetés nélkül: csak anyatejes, csak tápszeres vagy vegyes (volt) a babád?
Figyelt kérdés
2013. okt. 20. 22:52
31/47 anonim válasza:
6 hóig 99%-ban anyatej,utána attól kezdve csak estére és tápszer 8hós koráig,8-10hóig 2-3naponta tápszer fél adag (többi napon pár korty),azóta tápszer tejpéppel sürün,mert nem kell a cumisüveg neki.Nem cicizett csak 2,5hóig.
32/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2013. okt. 23. 13:10
33/47 anonim válasza:
5 hónapos koráig anyatejes volt,de ekkor már kevés volt a tejem és kellett mellé a tápszer,így viszont a fiam nem akart tovább szopizni.Gondolom rájött,h a cumisüvegből könnyebb kiszívni a tápszert.Így abbahagytam a szoptatást.
34/47 DeAnn válasza:
csak anyatejes volt, szerencsére volt elég tejcsi neki :) 7 hónapos koráig kapta, után zöldség, bébikaja, stb, kb 10 hónapos kora óta azt eszi, amit mi.
35/47 anonim válasza:
az elsőnél nagyon hamar kellett pótolnom a tejet, és 7 hónapos korára teljesen elapadt. a másodikat még mindig szoptatom és most 13 hónapos, csak akkor kapott tápszert, mikor antibiotikumot kellett szednem
36/47 anonim válasza:
Mindhárom fiam születésétől tápszeres volt, tápszert majd tejitalt ittak 3éves korukig. A legkisebb 20hónapos, tejitalt iszik ő is.
37/47 anonim válasza:
1. fiamat 5 honapig szoptattam de kezdetektol kapott tapszeres potlast is. 5 hotol mar csak tapszer.
2. 1 eves koraig szoptattam. 2 honapig csak anyatej aztan 5,5 honapos koraig este kapott tapszert is vagy ha utaztunk vhova es nem volt tartalek anyatej a fagyoban.
38/47 anonim válasza:
utolso vagyok : szoval 2. fiamat (akartam irni csak lemaradt)
39/47 anonim válasza:
27-es vagyok. Ki és miért pontozott le? Nagyon érdekelne... írja csak le bátran! Mégis miért nem hasznos a válaszom????
40/47 anonim válasza:
:) MÉg jó, hogy a kérdező megkért mindenkit, hogy lepontozás nélkül... erre minden válasz közel 0%-ban hasznos.
Nem tudom, ki miért csinálja ezt???
Akkor én elkezdek felfele pontozni!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!