Megmernétek venni ezt a babakocsit? őszintén! nem kételkednétek, hogy így látatlanban milyen a tolása stb.
Figyelt kérdés
én ilyet akarok, és nemtudom mért ilyen olcsó! mivel nálunk a boltban sokkal több! vagy más boltban is ennyi az ára?mert ugye ha licitálok muszály megvennem.2009. nov. 11. 21:29
11/12 anonim válasza:
szia
a vaterás vagyok :)
még jó,hogy belinkelték neked,mert én nem tudom,hogy hogy kell azt csinálni... :)
De amúgy ha beírod a keresőbe,hogy kuner,akkor kiad egy csomót...! :)
12/12 anonim válasza:
Az utolsó vagyok..
Amúgy azt olvastam róla itt,hogy elég nehéz tolni,mert ügye nem forognak a kerekek..
Mi kaptunk egy hasonlót,és tényleg nehéz volt maga a kocsi is,és a tolása is... :(
Az persze szupi,hogy jó nagyok a kerekei,meg ilyenek,de tényleg nehéz vele a közlekedés... :(
Úgyhogy kaptunk kölcsönbe egy másik kocsit,aminek kicsik a kerekei,és forognak is,és ég és föld a kettő...
Egy sarkot nem lehet vele normálisan erőlködés nélkül bevenni...
De persze ez is csak egy vélemény....
Úgyis te döntöd el,hogy neked mi a jó!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!