Megmernétek venni ezt a babakocsit? őszintén! nem kételkednétek, hogy így látatlanban milyen a tolása stb.
Nekünk innen van babakocsink:
www.babaeden.hu (herry1 típusú)
Ez hasonló, amit linkeltél, mint a mienk. Mi 45ezerért vettük, ami annyira nem drága talán.
Én nagyon szeretem, imádom a nagy kerekeit, olyan mint egy terepjáró. Nagyon kényelmes vele bevásárolni. Amíg csak feküdt a babám, kb megfordulni is volt benne helye. Most már csak ül benne, de így is kényelmes tolni.
Hátránya, hogy nehéz, bár nekem nem kell emelgetnem (lift van). Másik hátránya, hogy lapra csukható, nagyon nagy, alig fér be a csomagtartónkba, kb úgy kell bekönyörögni.
Emiatt vettünk egy másik kis sportkocsit, de már később, 9-10 hónapos volt a babám, csak ha megyünk valahova kocsival, ezt simán be tudom rakni én is, és esernyőre csukható.
Szóval én ajánlom neked ezt a kocsit, amit linkeltél, nekem nagyon tetszik. Ha tényleg nem kell cipelned, csapj le rá, nagyon jó az ára!
nekem is hasonló volt, de megmondom őszintén én nem szerettem, mert nagyon nagy és nehéz tolni. legalább is engem zavart.
most kissebb van és olyan aminek bolygós kerekei vannak, sokkal egyszerűbb vele a közlekedés.
de hát ezt neked kell eldöntened.
ezek kisebbek de van hozzá lábzsák is. így jó télre is.
vagy esetleg ezek közül
Szia
A vaterán fix 35000 ft ez a kocsi.
Ha esetleg ott még nem nézted volna.. :)
Üdv.,egy 3.5 hónapos pici lány anyuja :)
nem bizti, h az utsó erre gondolt, de én ezt találtam:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!